Under KRI 2013, en rysk konferens för spelutvecklare, avslöjade utgivaren #Mail.ru att teamet bakom #Allods Online samarbetar med amerikanska #Obsidian Entertainment för att göra ett mmo-spel. #Skyforge är namnet på produkten som väntas dyka upp till pc någon gång nästa år.

– Skyforge är ett väldigt intressant och lovande projekt. Jag är glad att Obsidian Entertainment arbetar med spelet. Jag är övertygad att samarbetet med Allods-teamet kommer bli en fantastisk upplevelse för oss alla, sa Obsidians vd Feargus Urquhart om saken.

Nedan finns en film om projektet. Den är på ryska och alltså inte helt enkel att förstå sig på, men om man spolar fram sju minuter syns konceptbilder och gameplay.

Ser hemskt ut, ser ut som de endast tagit från andra mmorpg som redan finns och inte kommit på något eget överhuvudtaget. Ser med andra ord ut som ett riktigt skitspel. Wildstar, där har vi ett mmorpg som ser ut att ha möjligheterna att bli något roligt... 20/05 Dynga. 20/05 Detta såg inte lockade ut. Archeage är fortfarande högst på min lista när det gäller MMORPG. Det kommer i slutet av året :) 20/05 EVE Online-expansionen Odyssey vore kanske något? "EVE Online's nineteenth free expansion, Odyssey, offers new tools for exploring the stars, challenges you to breach the unknown for adventure and rewards, and to face what lies on the other side." 19/05 Fan vad många bollar Obsidian ska ha i luften samtidigt. PS. VM-GULD!!!! 19/05 Skulle verkligen vilja att det fanns ett mmo med betoning på utforskande, men jag har inte sett ett spel som gjort utforskande möjligt, med tanke på hur fort vi konsumenter konsumerar spelinnehåll. Hoppas det kommer en bra lösning i något framtida mmo... 19/05 Siffrorna kan även användas för att ta reda på vilka av dina skills som är mer effectiva mot vissa fiender etc. men annars håller jag med dig om att ett mmo inte skall ahndla om att få bästa geren men skelv skulel jag villja se något mer typ dynamisk... 19/05 Jag tycker de ska handla mer om stats och sån skit. De ska va om exploring. Hitta saker som ingen annan har hittat. Och inte bara just farma fram bästa gearen 19/05 Vodka! 19/05 Om man har ett mmo-spel med attributer och stats av alla de slag, vill man gärna se att sin karaktär blir kraftfullare m.m, speciellt när man är max lvl. Det är så stor del av att bli hooked på såna spel. Man landar en crit på säg 1000 skada när man tid... 19/05
Skicka en rättelse