Kevin "Läderlappen" Conroy fortsätter att porträttera spandexhjälten i nästa Batman-spel.

Det har snackats om att #WB Games Montreal hade planer att byta ut röstskådespelaren Kevin Conroy i #Batman: Arkham Origins eftersom spelet porträtterar en ung superhjälte i vardande, varför läderlappsveteranen kanske inte passade. Dessa tvivel är dock som bortblåsa då Conroy själv bekräftat att han återvänder till serien som satte #Rocksteady Studios på kartan.

Det officiella uttalandet skedde på Dallas Comic-Con och om du är nyfiken på personen bakom masken, och hur röstskådepelare jobbar, bör du spana in det närmare timme långa klippet nedan.

Tyvärr blev det här "debunkat" lika fort som det blev känt. Han gör inte rösten till Batman I origins, inte till den man spelar i alla fall. Skulle vara att han möjligen gör det till den ÄLDRE Batman som då kanske berättar origins som en flashback eller... 20/05 Han sade att han har jobbat på ett Arkham spel i 8-9 månader, behöver inte vara Origins. Kan vara ett annat som rocksteady jobbar på. Enligt IGN står det att Roger Craig Smith gör rösten till batman, han som gjort rösten till Ezio och Chris Redfield.... 20/05 Läderlapp är ett gammalt svenskt ord för fladdermus, och även om det låter löjligt idag så tycker jag inte att det är förringande. Jag ser det snarare som en hyllning till den tiden vi översatte nästan alla titlar och namn i Sverige. 20/05 Nice, han gör en sjukt bra Batman röst! 20/05 Gillar Bale också men för mig kommer Kevin Conroy alltid att vara den rätta "rösten". Som att de skulle byta ut David Hayter som Solid Snake, skulle inte kännas bra det heller... 20/05 Christian Bale eller gå och lägg er. 20/05 Jag börjar tro mer och mer på den här titeln. :) 20/05 Kolla YT-videon i nyheten, han säger det själv där. 20/05 Förstår fortfarande inte varför fragzone envisas med att förringa Batman genom att skriva "läderlappen"? Det är ju inte sådär jätteroligt längre... Jag läser inga serietidningar eller så men till och med jag vet ju att han kallats Batman i sverige dom... 20/05 Hur dom valde hans röst :) https://www.youtube.com/embed/WOg3ZE3hNQc 20/05
Skicka en rättelse