Enligt nytt rykte ska Capcom visa Resident Evil 7 under sommarens E3. Spana in en påstådd läckt logotyp.

#Resident Evil 7 kommer att visas på E3 om en månad, om vi ska tro ett rykte. Enligt ett inlägg på Boxden ska bilden du ser ovan (och i sin helhet här) vara ett utkast på en E3-poster.

Av inlägget att döma var tanken att hålla den hemlig ett bra tag till. Och av bildtexten att döma ("The war ends now") kan det röra sig om seriens final, eller åtminstone ett slut på den nuvarande storyn med Leon, Jill, Chris och de andra zombieslaktande hjältarna.

Givetvis är möjligheterna stora för att bilden ska vara fejk. Photoshop-skills, du vet.

#Resident Evil 6 släpptes under fjolåret och fick ett svalt mottagande. Återstår att se om #Capcom lärt sig av misstagen.

oki,tack 19/10 Galet gamal artikel som blev bumpad nu :P 18/10 Jag vill inte att dom ska sluta göra historierna med Leon Jill och Chris, jag blev inte så glad när dom dödade Wesker i RE5, jag gillar dom gamla karaktärerna! 18/10 många gilla inte 5 men jag tyckte den var bättre än 4. Det nya revelation var bättre än 6 tyckte jag. 19/06 För ett tag sedan ryktades det om en remake på Resident evil 2 (Vilket enligt mig är det bästa i serien). Hoppas innerligt att det är på G. Men i väntan på det kan man ju åtminstone hoppas att 7an blir bättre än 6an i varje fall, för det var verkligen... 21/05 Fy fan! Har i flera år sagt att Resident evil 7 är det bästa tillfället att avsluta serien på. Iallafall mainstoryn så att säga. Nummer 7 är ett ojämnt nummer och det passar resident evil på något vis. Och sen inte för många spel heller. Nu verkar det... 21/05 Det var ju inget snuskigt med den bilden. Vad besviken jag blev.... PS. Jag vill ha remake på 0, 1, 2 och 3. Sen har jag för mig att det finns något mer spel mellan något av dessa som är bra, kommer dock ej ihåg namnet. 4 är inte lika bra, men går att... 20/05 Till typ.... PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, GBA, DS, 3DS. GC, Wii, Wii U, Xbox, Xbox360 och PC. Glömde jag nån? :P 15 plattformar....okej, några enstaka kan man ta bort, eftersom det kommit till fler. Men säg 10 plattformar då. 2,4 spel/plattform :P Mycket... 20/05 Resident Evil 7 sen reboot. 20/05 Både femman och sexan var skit, dags att lämna resident evil som det är. Capcom har spytt ut allt för mycket skit på marknaden nu, de borde verkligen skärpa sig och göra bra spel igen. 20/05
Skicka en rättelse