Morgondagen handlar om konsolen och människorna bakom dem. Först på E3 kommer spelen hamna i fokus, enligt Microsoft. Och vi kan räkna med många exklusiva titlar.

Nästa generations Xbox kommer att avtäckas under två olika stadier, enligt #Microsofts chef för interaktiv underhållning, Aaron Greenberg (via Polygon). Och av hans uttalande att döma kommer morgondagens presentation fokusera på tekniken bakom konsolen, medan spelen hamnar i fokus först under E3.

– Vi har så mycket godsaker att vi inte på något sätt skulle kunna pressa in det under ett event. Planen kan bäst beskrivas såhär; vi kommer berätta en historia under två events. Vi börjar 21 maj som handlar om att avtäcka nästa Xbox-konsol och vår vision för framtidens spel och underhållning. Vi kommer definitivt ha många överraskningar.

Spelarna kommer få en inblick i hur den nya konsolen skapas och träffa teamet bakom den.

– Det handlar om grunderna, och ett par veckor senare åker vi till E3, och E3 handlar om spelen. Det kommer många exklusiva titlar och världspremiärer. Räkna alltså med tungt teknikfokus.

Från klockan 19:00 imorgon kan du se en live-stream på FZ från Microsofts Xbox-avtäckning.

lol på att den andra nyheten fortfarande länkas, jag trodde red skämtade vidare på trolleriets bekostnad bara... o: desinformation och nedtoningar om maskinens prestanda nu, bortförklaringar och kin..spelfokus på E3. knappast troligt. då skulle det inne... 21/05 Jösses, det beror ju verkligen på många parametrar om 64 spelare är många eller inte. Vilken karta, vilket spelläge, vilket spel framförallt. Hade dock vart dunder skoj med ett FPS Hockey spel med 32 snubbar i varje lag. 20/05 Alan Wake kan man nog räkna med, säkert ska de släppa ytterligare ett mediokert (sent to die) Crackdown med 6 månaders utvecklingstid :/ Men, för att värna om sina trogna hardcore fans så finns gott om heta, Kinect exklusiva upplevelser som Ryse, Kinect... 20/05 Det är rätt stor skillnad mellan 24 och 62 ja, men med ny teknik borde detta rättas, fast å andra sidan är 64 spelare inte speciell många heller :/ 20/05 själv är jag nyfiken på huruvida det fortfarande kommer vara betydligt färre spelare online i t.ex. BF-spelen på Xbox än mot pc, i denna nya konsollgeneration? Tjejen här hemma spelar BF3 på Xbox och 24 spelare är direkt larvigt om man jämför med Pc där... 20/05 För att ge störst tryck och hype tror jag att det vore läge att visa spelen först och tekniken sen. Visa hur konsolen kommer se ut, sen gläns med spelen och grafiken etc. Därefter, tekniken, sociala bös skiten som alla sysslar med. Sony gjorde i fel änd... 20/05 Tvivlar jag starkt på, det är ett väldigt starkt försäljningsargument och enligt mig är det skrattretande att kräva guld för en sådan sak som att spela sitt inköpta spel på nätet eller se på till exempel Netflix. 20/05 hur kommer det sig att det är iprincip altid gratis multiplayer på pc och ps3/4 ? 20/05 Är det garanterat, det kostar en hel del att hålla igång och det är garanterat ingen smäll dom vill ta. Rätt mig om jag har fel men vi har inte hört något angående PSN till PS4 av Sony? Skulle tro att även dom kommer införa detta, alltså att man behöver... 20/05 v så är det men playstation har helt klart bättre titlar och fler exklusiva. Samt så är det bra många nya på gång The last of us, beyond two souls, Panopticon, Knack, Drive club, Puppeteer, Agent pratas det om att det ska vara exklusiv. Och ja xbox har... 20/05
Skicka en rättelse