Om de nya siffrorna stämmer visar "Big N" upp fortsatt småskaliga Wii U-siffror.

Att det går knackigt för Wii U-försäljningen är ingen nyhet. Inte heller att spelutbudet är skralt. Nu pekar nya siffror, som påstås ha läckt ut, att det såldes futtiga 38 000 Wii U-konsoler i Nordamerika under april. Den ständiga analytikern Michel Pachter menar att siffran i princip är korrekt.

#Nintendo ska enligt ett tidigare rykte hålla tillbaka spel för att i höst explodera med #Wii Fit U, #Pikmin 3, HD-versionen av #Wind Waker, Mario Kart och ett nytt Mario-spel i 3D.

Pikmin, Animal Crossing, Wario Ware, Wave Race, Excite Truck, Kid Icarus, Xenoblade Chronicles, Wii Sports, Sin and Punishment, Disaster Day of Crisis, Wii Fit, Fire Emblem,... Tycker inte man kan anklaga Nintendo för att inte hitta på nya IPs, även om... 21/05 haha, ja de kanske känner nån historiskt besjälande koppling till sin gamla ärkerival. det är inte utan att ironins keruber verkar inblandade. :) 21/05 Nä några 100 miljoner tror inte jag heller att den kommer upp i. Jag tror att den slutar på runt 50 miljoner och sen släpper Nintendo en ny. Sen tror jag inte att varken PS4 eller nästa Xbox kommer upp i så enorma siffror heller. Kanske runt 60 miljoner... 20/05 Om du tycker Kinect Sports är det värsta som hänt Rare så måste din hjärna ha förträngt Banjo Kazooie: Nuts & Bolts...åh herrejösses, var inte säker på att jag ens skulle kunna skriva namnet 20/05 Med tanke på att det såldes 140000 Xbox 360 i Nordamerika under april så är 38000 Wii U katastrofalt. Dock inte speciellt förvånande. 20/05 Mjaaa... nu ska du lyssna här... Visst mjölkar de sina karaktärer MEN själva speldesignen brukar faktiskt vara förvånansvärt fräsch. Alltså: gamla karaktärer men fräscha spelupplevelser med dessa gamla karaktärer. Så upplever jag det i alla fall, med... 20/05 Säg det till Sony och Microsoft. 20/05 De förtjänar inget annat. De kör samma titlar år ut å år in.. Zelda å Mario i all ära, men kanske komplettera med något nytt efter 20 år? Å snälla Nintendo, försök i alla fall hänga med i tekniken. Internet har funnits ett bra tag, men stödet är ju skra... 20/05 Fast 3DS har ju inte blivit någon succé i väst direkt, utan fått se sig krossad av smarta telefoner eftersom många barn idag har sin egen telefon och spelen är mycket billigare på den. 3DS har sålt OK i USA och Europa, inte mer. I Japan är den en succé... 20/05 Jag håller helt med, och skulle dom sänka priset på konsollen och spelen (som är som sagt remakes, dom flesta), och göra sin egen grej av det hela. Jag tror inte det är kört för N, men då måste dom släppa på sin stolthet, svälja den helt enkelt, och dra... 20/05
Skicka en rättelse