En tematisk uppföljare till de tidiga Syndicate-spelen verkar vara på gång.

Trots sitt så passande efternamn kom Mike Diskett in i spelbranschen på ett lite ovanligt sätt, genom att vinna en tävling i en tidning. De som anställde honom var inga mindre än #Bullfrog och efter att ha arbetat på Amiga-versionenerna av #Syndicate och #Theme Park fick han ansvaret för #Syndicate Wars som släpptes 1996. Nu verkar han var tillbaka med siktet inställt på en tematisk uppföljare. Sa någon Kickstarter?

En mystisk hemsida och en lika spekulationsvänlig trailer för titeln #Satellite Reign har dykt upp. Båda tyder på att en Kickstarter-kampanj kommer att dras igång om 35 dagar (slutet av juni) så det kommer nog att ligga i våra händer om vi vill se en riktig uppföljare till Syndicate.

[video=14300]

Ja Starbreeze fps som av nån märklig anledning kallade Syndicate var riktigt trist. Springa igenom garderober med smala gångar mellan. Men detta skall stödjas. Utsvulten på utmanande spel. 21/05 HAHA... diggar ordvalet.. "Köttvägg" :P Håller med om att det första Syndicate är ett av de gamla "klassiska" spelen. Som xcom. Hoppas det kommer ett nytt med LITE bättre grafik kanske. Lite mer av allt för den delen hade varit nice. =D 21/05 Får mig att tänka på första Syndicate, när polisen kom i sin lilla blåa bil o alla fyra bara matar med minigun mot den, och de trettiotal pers i vägen får "skylla sig själva". Obehagligt då, och idag. Lite som dåtidens CoD flygplats. Men annars är det... 21/05 Haha, vore kul att komma med en hel köttvägg med civila och mötas i mitten. 21/05 PVP i detta spel borde bli coolt och mycket likt DOTA och LoL yes? Fast man är i en stad istället och har möjlighet till persuada personer osv. Sen ett objektiv som 2 lag tävlar om att erövra. 21/05 Tänkte samma själv faktiskt, men det är ju ett nytt AAA spel de borde göra så och jag gissar att det är svårt att få budget för ett strategispel av denna typen jämfört med ett FPS eller TPS, även om Xcom sålt bra. Civ5 har ju sålt jättebra, konstigt att... 21/05 Ändå lite märklgit att EA inte kapitaliserar på det, särskilt efter succén med Xcom. 21/05 Hah, jag visste att det skulle komma ett "Syndicate" på Kickstarter, det var bara en tidsfråga... alla vill ha ett nytt "riktigt" syndicate, som inte är ett halvshabbigt FPS. Lite surt, eftersom jag ville se till att det kom just detta, ett spel som är... 21/05 Jag måste erkänna att jag aldrig spelat något Syndicate spel. Skäms på mig. 21/05 ELECTRON MACE Vore kalas med ett nytt Syndicate (sorry FailbrEAze), med dagens grafik, ljud och lite mer avancerat gameplay. 21/05
Skicka en rättelse