Live-stream, tungt nyhetsfokus, chatt och mycket, mycket mer. FZ viger kvällen åt nästa generations Xbox.

För elva år sedan gav sig #Microsoft in i konsolkriget med Xbox. Med 24 miljoner sålda enheter visade pc-jätten att deras satsning i vardagsrummen gick hem. Uppföljaren Xbox 360, som släpptes några år senare, har hittills sålt i mäktiga 77 miljoner och har cementerat Microsoft självklara plats hos många gamers. Särskilt i väst.

Och ikväll skrivs nästa Xbox-kapitel. Direkt från Redmond, USA kommer nästa generations Xbox-konsol att avtäckas. Naturligtvis kan du följa showen på FZ via en live-stream från klockan 19:00. Dessutom är kvällen späckad med tung nyhetstäckning, chatt och mycket, mycket annat.

Kommer den stora avtäckningen bli "ett slag i ansiktet på Sony"? Hur kraftfull är Xbox Infinity? Vi vet att konsolen och människorna bakom den hamnar i fokus, men visst skulle det kännas snopet utan några riktigt tunga spelavslöjanden?

Häng med FZ på en historisk kväll. Vi lovar dig – du vill inte missa en sekund.

Okej, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag på falska grunder utgav mig för att föra din talan utan ditt tillsåtnd. Will never happen again. Ber att få ändra mitt tidiage uttalande till: "Alltid lika trevligt när PC-master-race kommer in och... 22/05 Vad är ditt problem egentligen? Du gjorde bort dig och nu kan du inte erkänna det!? Visst, fortsätt skylla i från dig och bete dig omoget. Jag bryr mig inte. Hejdå! 22/05 Wow, har man inget att klaga på så kan man ju alltid hitta på någonting. Good for you. 22/05 Du skrev "vi har alla..." det betyder att du pratade för mig också. Och du behöver inte prata för mig, jag kan föra min egen talan. 22/05 jisses vad sändningen slutade tvärt, man fick iaf se konsollen. 21/05 Ja eller hur, som jag sade, vi får hoppas det inte blir något "always online" från MS, det skulle vara det mest korkade dom någonsin gjort om inte Windows 8 är värre, men det är nära iaf. Men men, vi hoppas på det bästa nu. Positivitet vill vi ha! ;) 21/05 Och naturligtsvis så börjar åskan dundra ute, nu kommer säkert bredbandet eller datorn dö, JAG HATAR SOMMAREN, åska mygg och herpes.... 21/05 Håller med helt, jag är själv PC nörd och föredrar PC, men det hindrar inte mig från att gilla konsoller för det. Det bästa med konsoller är att det är så lättillgängligt för alla. Alla kompisar är där, man behöver inga skype eller dylikt för att få bra... 21/05 Jag betalar gärna för en bättre tjänst än den på PS3 (Jo, har både 360 och PS3 och en viss skillnad har man kunnat utröna under åren). Men iaf.. 33 minuter kvar tills showen börjar nu! :) Är väl pre-show som någon sa. Kanske får vi se Major Nelson ralje... 21/05 Pre-show var de ja! Nu är det iaf snart 1 timma kvar. 21/05
Skicka en rättelse