Andrew Wilson från Electronic Arts intog en bit in i Xbox-eventet scenen och pratade om framtiden.

Andrew Wilson som är Executive Vice President på #Electronic Arts intog dag under avtäckandet av Xbox One och berättade att de båda företagen hade ett "speciellt förhållande".

Under hans framträdande fick vi reda på att de skapat en ny spelmotor, som går under namnet Ignite. De vill få till mer verklig fysik och fokusera på det som gör sport till vad det är. Vi fick även reda på att #FIFA 14 kommer få ett Xbox One-exklusivt Ultimate Team-läge.

Den må ha en fysisk share knapp, men PS4 blev inte mer eller mindre presenterad som en HTPC med en apple prislapp. Microsoft försöker alldeles för mycket att bli ett allt i allo system. Jag har redan en digital box, jag har redan en enhet att spela upp... 24/05 Men hallå sakta i backarna!, det är ju faktiskt PS4 som har en FYSISK SHARE knapp på kontrollen!!!1 24/05 Lutar mer och mer till PS4... inte för detta med EA, det skiter jag fullkomligt i. Men av allt som man hitintills fått se så är det PS4 som faktiskt verkar satsa på spel och inte "hur vi ska ta över ditt sociala media och visa hur du kommer att titta... 22/05 Steg 1. Ha en chef som lixom "råkar" twittra att Wii U är skit och dödfödd Steg 2. Skaffa ett speciellt förhållande med Microsoft steg 3 ?????? Steg 4. Profit 22/05 Microsoft får EA och Sony får Blizzard? Tur att jag knappt har ett konsollintresse längre. 22/05 "The cheering in the audience is not coming from the press..." https://twitter.com/AdamSessler/status/336901672662077443 21/05 Fanns nog ett antal som satt där och fick betalt. Jag menar komigen de klappa ju för "allt". 21/05 Pest och superpest kombinerat blir allt oheligt inom gaming. Next gen känns redan D.O.A 21/05 Väntade mig nästan bu-rop när de sa EA, med tanke på hur hatat det företaget är, men det var väl ingen som vågade`? Eller var de förinspelade applåderna och hejja-ropen för höga? 21/05 EA bekräftade på sin Facebook-sida att Ultimate Team kommer till båda plattformarna. 21/05
Skicka en rättelse