#Microsoft:s event om den nya konsolen Xbox One avslutades nyss med att vi fick information om det kommande #Call of Duty: Ghosts. Microsoft är sin vana trogen och har norpat till sig tidsexklusivitet när det gäller nedladdningsbart material.

Stephen Gaghan (Traffic) är det som har skrivit manuset som ska vara mer gripande än någonsin – något vi tror på när vi ser det. De siktar på att få till karaktärer som känns verkliga och som vi ska kunna relatera till.

När det kommer till multiplayer bjuds det på innovationer när det gäller att utsmycka sin karaktär (vågar man gissa på olika hattar?). Kartorna ska vara dynamiska och påverkas av spelarna – bland annat såg vi tunga rör som sprängdes och rullade nedför en sluttning.

Spelet kommer, inte särskilt förvånande, vara snyggare än föregångarna. En ny motor gör det möjligt att visa hår på armarna, skrapsår och till och med smuts under naglarna. På Xbox One-versionen ska man kunna använda voice commands via Kinect, och spelet rullar på i stadiga 60 fps.

Inge speciellt, finns snyggare motorer... detta är inget jämfört med ue4 och ce. Men sure.. ett stort hopp för cod, men ett litet steg för industrin. 22/05 Hahaha har sagt de innan och säger de igen... bästa med att dom släpper ett nytt CoD är att se alla Fanbuttboys rage på enXD hahaha så underhållande Fick till och med ett fint pm från någon p12a... perfekt läsning till frukosten ju 22/05 Mer i stil av överhypat. Motorn är redan föråldrad då den inte har någon som helst nytänkande. Den drivs av teknologi som användes redan 2007. 22/05 Då måste jag noga också iväg till optikern imorgon. 22/05 Ser du ingen skillnad på det där och MW3 bör du allvarligt dra iväg till optikern och kolla synen. Säga vad man vill om CoD serien men att hata såpass mycket att du totalt ignorerar vad du ser är bara löjligt. 21/05 "En ny motor gör det möjligt att visa hår på armarna, skrapsår och till och med smuts under naglarna." Och så tycker folk att rumpdaller är onödigt... det syns ju åtminstone! 21/05 Call of Voff blir säkert OK, kanske finns det annat nytänk också? 21/05 Kan bara älska folk, först klagar dom på att den gamla motorn suger och är usel, nu klagar folk på att den nya motorn suger och är usel. Själv så vill jag se den i action, explosioner mm. Då får man se hur mycket bättre den är. 21/05 http://i.imgur.com/pJROlIC.png 21/05 Jag är inte COD-hater av princip men jag skrattade på riktigt när de började göra jämförelser med MW3 på det visuella. Rent visuellt så var det ju "mjä"...en KLAR förbättring över MW3 (BO2 såg betydligt bättre ut det också) men det är inte en självklart... 21/05
Skicka en rättelse