Infinity Ward har släppt en film som jämför den grafiska skillnaden mellan de båda Call Of Duty-spelen Modern Warfare 3 och Ghosts.

Det blir mycket #Call of Duty: Ghosts idag, men detta kan säkerligen vara av intresse för dig som inte är intresserad av själva spelet. Här visar nämligen #Infinity Ward upp de grafiska skillnaderna mellan #Call of Duty: Modern Warfare 3 och #Ghosts. Vi har även fått ett gäng fina bilder från spelet.

Jag har inte stenkoll på debatten här, men det vore skitkul om det är samma människor som sitter och whinar om kass grafik som annars brukar gnälla på att gameplay går före grafik. Varför blir folk så sura på att det släpps ett spel? Det är en fri markn... 30/05 Och hur ser Killzone ut till Ps4 (på marken)? Som vilket jävla spel som helst... Kanske dags att inse att spelen inte kommer bli så fasligt mycket snyggare än de redan är. 22/05 Förstår inte varför folk skriver "Ser okej ut för o vara cod".... Ser ju knappast bra ut för att det ska vara ett helt nytt spel till nästa gen, ser fan ut som vilket jävla spel som helst -.- No balls när det kommer till att göra något nytt idag 22/05 Inget mer Call of Duty. 22/05 Sluta gnäll gott folk! Äntligen en betydlig grafisk uppdatering till CoD serien! 22/05 Spoiler Alert! Hunden dör i slutet... 22/05 Aha på så vis. Sneaky bastards... :P Slipper sådant då jag spelar på PC framför allt annat. Snygg grafik är ett plus men för min del är inte grafik första prioritet så jag har inte mkt å klaga över vad gäller CoD. Har inte tröttnat på det än iaf! :) 22/05 Jag gillar dina kommentarer, men tycker nog att Activision och utvecklarna är värda lite beröm för att ha uppdaterat grafiken för första gången på 5 år, hehe. Det är svårt att se hur mycket bättre djungeln ser ut, då det är filmat från så långt avstånd,... 22/05 Tror dom skalar upp det till 1080p, men den riktiga upplösningen är vanligtvis mycket lägre 22/05 "The arms from MW3 were beautiful at the time" :D::D:D:D:D:D:DD Nej. 22/05
Skicka en rättelse