Nu har både Microsoft och Sony presenterat sina nya konsoler - vilken verkar fräckast?

Du lär inte ha missat att #Microsoft avtäckte sin nya konsol igår, som till slut fick namnet Xbox One, och det tog såklart inte många minuter innan jämförelserna med Sonys Playstation 4 började hagla. Det är tydligt att båda maskinerna vill erbjuda mer än bara spelande men med uppgifterna vi har idag - vilken ser du mest fram emot?

Tittar vi på omröstningarna som gjordes i samband med annonseringarna ser vi att närmare 40 procent gav Sonys evenemang full pott i betyg medan bara 26 delade ut en femma till Microsoft. Även andelen fyror var högre för Playstation 4:s entré vilket kan tyda på att Microsoft inte nådde riktigt ända fram med sitt budskap.

Jag är konsol skadat person sen jag köpte första Xbox :D sen efter det blev det Xbox 360 och därefter Slim och nu kommande konsol Xbox One....Skiter i om den är kraftfullare än PS4 eller sämre... Har alltid älskat Microsofts konsoler. Så nu är det bara... 29/05 Tills vidare är det ingen av de två som lockar. MS fokuserade på tv och röststyrning vilket är totalt ointressant för mig. Sonys presentation visad nåt slags halvmesyr som inte heller gav nåt som helst vill ha sug. Prestandamässigt lär de vara likvärdig... 27/05 Missade du att PS4'ans mål är att bli mera social än vad den var förra generationen? :P Dessutom lär dom kräma på med ännu fler appar. På senare tid har vi ju fått dedikerade appar för youtube, viasat och netflix. 25/05 Är det därför Sony likt MS också börjat addera tjänster såsom Viaplay och Netflix? :) Jag tror att man är naiv om man tror att det bli mindre av den varan i PS4'an. Sony vill också att deras maskin ska bli en knytpunkt i vardagsrummet. Bara det att dom... 25/05 Först vill jag säga att jag har både Xbox 360 och PS3 så jag är inte någon fanboy till någon. Eller kanske fanboy till båda... Nåväl, även fast PS4:an är kraftfullare på papperet så tror jag grafiken kommer att vara vääääldigt lika på PS4 och Xbox One.... 24/05 Näe den här gången håller jag mig nog till PC, om inte möjligtvis införskaffar en Wii U. Hoppas att så många intressanta spel som möjligt kommer till PC också. haha Dessutom Watch Dogs och Dark Souls 2 kommer till PC så jag klarar mig ett tag. 24/05 PC all the way 24/05 XBOX One... och det nästan ENBART på grund av dess design på handkontrollen. PS-kontrollerna är så extremt oergonomiska sedan man spelade med XBOX 360-kontrollen. Minns när man hade skaffat sig den första PS2:an... då tyckte man den kontrollen var det... 23/05 Xbox 360 är på pappret svagare än PS3. Men alla multiplattformsspel blev bättre på Xbox 360 trots detta och att jämföra spel mellan PS3 och Xbox 360 i snygghetstermer är ju ganska svårt. 23/05 Men är inte ps4an lite starkare en xbox one? Någon skriver ovanför att ps4 är svagare villket jag aldrig har hört sägas förut..... 23/05
Skicka en rättelse