Crysis-utvecklaren bekräftar att deras Ryse släpps till nästa generations Xbox och drar nytta av nya Kinect.

Enligt Cryteks hemsida kommer #Ryse att släppas exklusivt till Xbox One och dra nytta av nya Kinect. Vi kan också följa en nedräkning som tickar ned till samma klockslag som #Microsofts presskonferens på E3. Vilket sammanträffande!

Ryse utannonserades på E3 för två år sedan och handlar om romersk krigare som kontrolleras med hjälp av Kinect. Sedan dess har det dock varit oroväckande tyst. I början av året berättade Crytek-chefen Cevat Yerli att de var på rätt spår med spelet.

Snart får vi veta vad han menar. Microsoft håller sin E3-presskonferens den 10 juni.

Det är tyvärr precis som du säger ett mycket dåligt meny-system till skyrim om du är pc-spelare (även med handkontroll är det ganska bökigt). Sorgligt egentligen att pc-versionen inte fick ett system mer anpassat för mus och tangentbord. Men så blir det... 27/05 Vad gällande menyer och sortering... jag kan inte kommentera speciellt om detta, men nästan alla jag känner som spelade skyrim tyckte att deras meny system sög rätt hårt, så om kinect gjorde de hela bättre så visst. Men ok, att skrika spells osv som cas... 24/05 Jag kan inte uttala mig i egenskap av kinectanvändare då jag är en pc-pöjk. Dock så har jag en polare som är konsol-skyrimmare med inriktning xbox360 och kinect. Han och även jag som fått prova på lite lätt menar att kinect medförde vissa positiva insla... 24/05 Fast de bra mycket roligare att skrika typ fos ro dah till tven och så händer det ;) de blev inte bättre men bra mycket roligare :) 23/05 crytek kan hålla sig till konsoller, deras pc-förtroendekapital är redan förbrukat 23/05 Det enda spelet jag vill ha från xbox är Halo. Men inte ens Halo kan få mig att köpa xboxone. 23/05 Warning! Warning! Code black! Fanboys camping in the forum! 23/05 Hahaha...men snälla människa. Jag vet inga spel eftersom jag inte använder Kinect, men från vad jag såg och vad Kinect 2.0 klarar (inget lag eftersom det inte är en eftertanke på USB 2.0) så kan jag använda min fantasi. Man skulle kunna styra sin karakt... 23/05 Ryse släpps exklusivt till Xbox One jaha OCH? 22/05 Håller med 100%, finns inget spel som har blivit bättre tack vare kinnect. 22/05
Skicka en rättelse