Har du alltid drömt om att få bli en riktig draktränare? Nästa vecka får du chansen att testa på det.

Har du alltid drömt om att få rida runt på en drake och skapa lite oreda tillsammans med dina vänner? Då kan vi meddela att #Dragon's Prophet nästa vecka kommer gå in i en öppen beta. Det är alltså hög tid att studera på om vad drakar äter och vad man kan hitta på för skoj med dem.

Du kan se en liten film från spelet nedan, som ger en liten inblick i vad man kan och ska göra i #Dragon's Prophet. Men vad är väl filmer när den öppna betan börjar 30 maj?

Tack till Naida för detta #nyhetstips!
Spelar fortfarande Neverwinter men ja.. det är skyhöga priser på vissa saker men det betyder att man också kan sälja för lika högt pris ifall man får tag i nått set item från epic dungeons 24/05 har du inte gett upp neverwinter då? dom har ju fuckat hela ekonomin i betan med fusk och det blir ju inga server wipes så jag tröttnade på grund av det. annars var spelet riktigt kul ! 23/05 Har testat det här spelet i closed beta, inte särskillt imponerad då man har spelat Neverwinter, då detta kändes väldigt stelt i jämförelse. 23/05 Det gick att ansöka om en nyckel till den stängda betan. Gjorde det själv och fick en nyckel inom ett par dagar (US nyckel då). Spelade det i några timmar och det kändes så alpha så det var inte sant. Hälften av sakerna var inte översatta eller hade pla... 23/05 Hur testade du det? Köpte du vip acces? 23/05 Inga problem :) Ja, det är ett mmo. Ser själv framemot öppna betan :D verkar väldigt kul tycker jag åtminstone. 22/05 Är det ett mmo ? Fattar ingenting 22/05 Tetade spelet och kommer nog fortsätta spela Tera. Med andra ord vart jag inte särskilt imponerad.. 22/05 Jag tänkte att det inte skulle kunna gå mer fel än när jag skrev Pohpet genom hela texten, men du överbevisade mig :D Tror det är dags för den här skribenten att sova. 22/05 Det som fick mig att alls bry mig om detta spel var när jag fick höra om hur dom gör med spelare ägda hus. Kort och gott så ska man kunna köpa mark och bygga hus på olika flygande öar (instanser), dessa öar ska vara rätt så stora så en massa annat folk... 22/05
Skicka en rättelse