Via en tidningsreklam berättar Sony att Playstation 4 lanseras i Europa i år.

Tidigare i veckan förkunnade #Microsoft att Xbox One släpps globalt under 2013. Nu ser det ut som om även #Sony och Playstation 4 slår följe med dem, åtminstone i Europa. I en tidningsannons i dagens brittiska Metro kan vi läsa att Playstation 4 ska släppas här under 2013.

En anonym Sony-källa har tidigare sagt att de kommer säkerställa att konsolen släpps i Europa under året. Nu pekar en del på att källan har rätt.

Förutom att vi redan vet. Fail. 28/05 Jo jag tycker också det är rätt kul att så många tyckte Sony:s presentation var tråkig och så visade Microsoft det här... Däremot förstår jag inte riktigt det här med förrenderat och dylikt. Microsoft visade ju bara upp trailers. Sony visade detta och... 28/05 Well, förra generationen gick till Xbox 360 för min del, men det var för att jag var en såndär 16-åring som extrajobbade ihop till en spelkonsol istället för en P12 som fick en serverad. Nu när jag är snart 23 år och har en heltidsanställning så kommer... 25/05 Jag är föresten rätt så säker på att sony kommer ta betalt för online möjligen inte lika mycket som 360 nu. Men hoppas att det är fel. 24/05 Hade glömt motorstorm kommer det en som är lika bra som 1an å någon nirvana låt i den så blir jag riktigt glad! Till ps4 såklart. 24/05 Säga vad man vill men PS3 "Fat" är den snyggaste konsollen än så länge! 24/05 Lite har man lärt sig under åren, blir inget köp förrän alla barnsjukdomar i hård eller mjukvara har utrotats, för något kommer dyka upp under resans gång, ingen maskin är perfekt från första början, men det känns som det lutar mot PS4. hoppade PS3 då... 24/05 Haha skulle va kul om det blev tvärtom som det är nu 24/05 Det mesta är ju spekulerat på vad som är nu och vad som visats upp innan E3. Att microsoft skulle slopa gold avgiften för online spelande känns ungefär lika troligt som att de skulle skrota kinect. Vad som jag vill höra mer om när det gäller förbättring... 24/05 Här på Fz antar vi saker, vi behöver inte basera något på riktig fakta. 24/05
Skicka en rättelse