Om 700 år ser det brunt ut för mänskligheten, i alla fall om man befinner sig i #Destiny:s universum. Angripare anfaller från alla håll och kanter och det är än en gång dags att visa utomjordingarna vart skåpet ska stå. Kanske får även pc-spelare vara med och smiska rymdstjärt: IGN har pratat om en möjlig pc-version med #Bungie:s Eric Osborne.

– Vi har inte sagt ja, men vi har inte sagt nej, säger Osborne.

– Ju fler format vi tar oss an, desto mer arbete blir det, och vi vill inte kompromissa med upplevelsen till något format. Vi har många som spelar på pc. Vi vill gärna göra en sådan upplevelse. Men vi har inte utannonserat det än, men vi ser fram emot att tala mer om sådana möjligheter i framtiden.

De har tidigare sagt att de vill göra en pc-version och det här uttalandet innebär främst att de än så länge inte lagt planerna på is. Än lever hoppet.

Möjligheten att spela på olika format, till exempel Xbox 360 och Playstation 3, och sedan dela sparfil mellan de båda versionerna, är också någonting Bungie vill göra. Men liksom i fallet med pc-versionen har de inte något konkret att avslöja just nu.

Skicka en rättelse