Mojangs nästa titel går in sin öppna betafas om exakt en vecka. Låt oss fira det med en ny trailer.

Den 3 juni, vilket är om exakt en vecka, kommer #Scrolls att träda in i sin öppna betafas. För ungefär 130 kronor (15 euro) blir spelet ditt. Priset kommer sedan höjas en aning för den färdiga produkten.

Scrolls utannonserades för två år sedan av #Mojang och är deras första egentuvecklade titel sedan monstruöst framgångsrika #Minecraft. Återstår att se om även Scrolls blir en succé. Den purfärska trailern kanske kan ge en fingervisning.

[video=14368]

Förvånar mig inte... 28/05 Notch har väl sagt något i stil med att han vet att spelet inte kommer bli populärt och att det inte gjorde så mycket för att det var ett sånt där drömprojekt typ. 28/05 Jag tycker också det ser trevligt ut. kan nog bli riktigt skoj. Mitt stora bekymmer är väl mikrotransaktioner, hoppas verkligen inte att man behöver spendera riktiga pengar för att kunna bygga en ordentlig lek. 28/05 Jag gillar också grafiken. Hade inte Blizzard gjort en kopia av Scrolls ;-) så hade det nog sålt bättre än vad det kommer göra. Jag har i övrigt ingen relation till sådana kortspel överhuvudtaget men jag köper nog ett ex för att stötta svensk industri. 28/05 Inte för att verka nonchalant eller så, men tror ingen - varken fans, branschfolk, eller Mojang själva - räknar med att detta ska slå på samma sätt som Minecraft. Att de ens skulle komma upp i en 1/10 av sålda och registrerade konton som Minecraft ser... 28/05 Om någon nu hoppats på eller trott på en storförsäljning av detta, har jag en stark känsla av att det inte kommer att sälja ens i närheten av vad Minecraft har sållt i. Kanske lite av en flopp t o m? Har svårt att se att detta kan kompensera två års utv... 27/05 Magic the gathering + Heroes of might and magic 3 27/05 Låter mig urskilja två olika valutor (guld och någon form av ädelsten), så det verkar vara ett sånt där klassiskt spel från den här tiden - mikrotransaktionernas guldålder. 27/05 ska ge det en chans iallafall :) 27/05 så snart jag såg att man köper kort osv så blev det inte köp för min del :( 27/05
Skicka en rättelse