Herr Iwata har inte alltid varit en chef med snygg frilla, han var en gång i tiden med och gjorde en hel del kända spel.

Satoru Iwata är nu chef för #Nintendo, men en gång i tiden jobbade han på #Hal Laboratories och var med under utvecklandet av spel som Kirby och Balloon Fight. I spelprogrammet Game Center gör han entré och visar var skåpet ska stå. Vi får även höra han prata gamla minnen och se honom spela Balloon Fight.

Fast nu handlade det ju om vilken bild ni journalister förmedlar i era nyhetsartiklar. Iwata vet såklart att en sådan här "mysig" video kommer spridas på nätet tillsammans med imagen av honom som trevlig mysfarbror, och istället för att ignorera sådana... 28/05 Klart det finns en annan sida av Iwata och att han är en chef som inte sitter med en handkontroll och myser med sina arbetare hela dagarna. Finns det någon chef som inte är hård, det är liksom deras jobb? :) 28/05 No offence, men tänker att du sitter långhårig, med ett par runda schyssta hippiebrillor med rosa glas - "it's the corporations man". On topic så verkar han rätt mysig, ja :D 27/05 Och det är förstås precis det som är meningen och fällan ni journalister går rakt i. Tror ni seriöst inte att en sådan här video inte är marknadsföring av Iwata själv? Han ska i media framstå som den trevlige killen som är glad och go så att han och Nin... 27/05 Tycker nästan synd om Iwata som måste vara kostymuniformerad chef istället för att sitta och hacka 6502-assembly som han egentligen ville göra. Och Balloon Fight är helt jävla genialiskt, respekt. 27/05 Han är som så skön den där Iwata. :D 27/05 Har Arino varit med och utvecklat Kirby? 27/05 Han är ingenting jämfört med Arino. 27/05 Han verkar vara en riktig mysfarbror den där Iwata. 27/05 Bra att GCCX får mer uppmärksamhet. Har sett alla översatta avsnitt ( http://www.gamingcx.com/ ) och kan rekommendera serien :). 27/05
Skicka en rättelse