Kriget mot droger har inte riktigt gått som pappa i väst hoppats på, men kanske kan du få ett slut på det med hjälp av din mobil.

#NarcoGuerra är ett strategispel till Android- och IOS-enheter där du ska få ett slut på kriget mot droger. Kanske lyckas du med det som ingen annan gjort. Spelet finns ute på Google Play och Apple Store nu. En trailer för spelet kan du se nedan.

Absolut det är en väldigt svår fråga och jag brukar försöka att inte försöka övertyga folk om andra ståndpunkter, utan bara visa att det inte helt svart och vitt. Folk har bestämda uppfattningar i en sån infekterad fråga som narkotika och det blir nästa... 29/05 Tack för ditt inlägg. Det var bra och genomtänkt. Jag håller med om att vissa droger inte är värre än alkohol, bara med annorlunda effekter, men alkohol är mycket farligt och jag tycker att vi bör tänka efter mycket noga innan vi gör ännu ett farligt... 28/05 Rena rama knarkarkvarten! 28/05 Jag menar att det inte är någon egentligen skillnad mellan alkohol och någon annan drog man brukar i berusningssyfte. Det är samma psykologiska process som leder till beslutet att stoppa i sig preparatet, och det är samma argument man stöter och blöter... 28/05 Get your facts straight. Faktum är att cannabis är mer svenskt än vad kristendomen är, om man nu ser "vad folk gjorde förr" som någon slags extra bra argument. Svensk järnålder: Shamaner använde ceremoniell cannabis (http://www.cannabis.se/sv/artiklar/8... 28/05 Den svenska folkdrogen alkohol är tillåten och dödar varje år många människor (indirekt), men andra droger har det inte lika gynnsamt! Den svenska drogpolitiken är hyckleri när det är som allra bäst! 28/05 cannabisfrön har hittats i mängder av vikingagravar. visst, cannabis har inte haft en lika central roll som alkoholen haft genom vår historia, men den har varit närvarande. jag tycker det du säger om att "sverige inte behöver" cannabis är ett kosntigt... 28/05 Nytt påfund? Såvitt jag vet så kunde man köpa cannabis på apotek mellan 1869 - 1950. På 60-talet var sverige även ett utav de länder där det brukades mest cannabis i hela europa. Det finns alltså ett kulturellt bruk av cannabis i sverige. För övrigt så... 28/05 Tack för inlägget, alltid bra med ett skratt på morgonen så man vaknar till! 28/05 Ja, för det är ju ingen jävel som knarkar i USA. 28/05
Skicka en rättelse