För exakt en vecka sedan avtäckte #Microsoft sin nextgen-konsol Xbox One. Sedan dess har en härlig blandning av rykten och information slagit ner över internet när hela världen försökt bena ut exakt vad maskinen har att erbjuda. Nu har vi hittat lite information från The Official Xbox Magazine (UK), som talat med Microsofts Jeff Henshaw. Han hävdar att din Xbox One i själva verket kommer nyttja kraften av fyra stycken konsoler, med hjälp av kraften i molntekniken:

– Alla spelutvecklare kan förutsätta att de har tillgång till tre gånger resurserna, så de kan bygga större och bestående banor. De kan göra detta på en gång, säger Henshaw.

Han får medhåll av Xbox talesperson i Australien, Adam Pollington:

– Det har konstaterats att Xbox One är tio gånger så kraftfull som Xbox 360, vilket innebär att vi är 40 gånger bättre än Xbox 360 när det gäller processorkraft [med hjälp av molnet]. Om du ser på molnet som någonting som kommer utvecklas över tid så finns det ingen gräns för hur mycket kraft Xbox One kan uppnå.

Tyvärr lär många gå på skitsnacket, speciellt alla Xbox fanboys, som behöver höra sånt här för att rättfärdiga ett köp av Xbox One, för dom själva vet egentligen redan att Xbox 1 är skit, och helst vill ha PS4, så dom behöver sånt här för att kunna lura... 30/05 3 månader efter släppet säger dom: "Jajuste, molntjänsten funkar och kommer för alltid bara funka i USA" 29/05 Så genom molnet, som de säger ska ge Xbox One oändligt med kraft, så kan man alltså uppgradera sin Xbox fysiska hårdvara? Då kan jag då säga att framtiden är här när det börjar regna nya grafikkort och processorer från molnen! 29/05 Det här skitsnacket måste ju få ett slut någon gång, ska folk få uttala sig såhär hur de vill utan att bli ställda till svars!? Undra hur många idioter det är som köper det här.. 29/05 Jösses, den som inte kan se att det nästan bara är PR-snack här. Schysst att varje kund får 3 stycken till xboxar på köpet! Hahaha :D Blablabla.. 29/05 Alla vet hur det fungerar, vad det kan göra och vad det inte kan göra, det är absolut inget nytt. 29/05 Jag antar att de knappt gör något alls... bara pratar, så. 29/05 Vänta och se, vi har inte fått se verkstaden än. Använd gärna uttryck, men gör det vid rätt tillfälle. 29/05 1. Om inte Xbox innehöll något nytt finns det väl ingen anledning att ge ut en ny konsol. 2.Låt mig formulera det så här. Om det blir ett konsol köp så blir det antagligen Xbox one för PS/ Sony's nät har funkat dåligt på min sons PS3. Min son vill ha... 29/05 Uppenbart med tanke på att "molnet" är servrar som kan behandla data på distans vilket minskar kraften användarens konsol eller dator behöver bruka för att uppnå resultat i prestanda. Kan sen anta att spel som inte kräver molnet för att fungera kommer... 29/05
Skicka en rättelse