Vi är ännu inte helt säkra på att #Mirror's Edge 2 faktiskt är under utveckling, även om vi tilldelats ett och annat citat som tyder på det. Förra veckan kunde man hitta titeln på tyska Amazons hemsida, och nu är det dags för företagets italienska avdelning att göra om snedsteget. De passar dessutom på att lista spelet till #Microsoft:s nextgen-konsol.

Produkten har sedan upptäckten plockats offline, men vi hoppas att mer information om uppföljaren till #Dice stilrena fps dyker upp under årets E3-mässa.

Konkurrera med en bra design, bra och prisvärd tjänst och features istället för med exklusiva spel. Spel ska komma till ps4, xbo och pc alltid så man kan använda den plattform man har. Uppföljare som nån nämnde är ju ännu värre att ha exklusiv. Har aldr... 30/05 exklusive till xbox? Dice förtjänar ett slag i ansiktet om dom gör det 29/05 Svårt att se att DICE skulle vilja hypa Mirrors Edge 2 sida vid sida med Battlefield 4. Men dom kan ju överraska. 29/05 Vadå FPS? Mirror's Edge är absolut ingen shooter! Om det är så folk har tolkat det förstår jag verkligen varför det inte sålde bättre. Hoppas verkligen inte det blir XBO-exklusivt. Det skulle verkligen suga, jag skulle bli tvungen att köpa en begagnad... 29/05 Blev lite nyfiken på ditt svar. Förstår inte hur en låsning till tex en konsol kan gynna oss kunder och varför/hur blir de bättre? Låter som du köpt deras bull att exklusiva är bättre! Så att tvingas köpa en konsol för att få tillgång till spelet gynnar... 29/05 Fan vad coolt Mirror's Edge 2 annars skulle kunna bli om dem enbart fokuserar på vad som är möjligt med mus och tangentbord =P....Och om dem la till raketgevär...och 80-tals disco musik... https://www.youtube.com/embed/mHo4l-qmGHI =D 29/05 Lägg undan pipan, sa aldrig att jag ville ha det PC exklusivt.. 29/05 Kastar kontanter på datorn redan nu. Behövs det så köper jag en One också. 29/05 Skulle vara någon sorts skämt om det bara kom till PC. Skulle sälja 2000 ex i stället för de 1,5-3 miljoner de tänker sig. 29/05 Var läser folk att det skulle vara exklusivt till xbox one? Amazon hade ju bara listat det till xbox, måste ju inte betyda att det inte kommer till ps4 och pc... 29/05
Skicka en rättelse