Mark Rubin har pratat mer om varför de skippade Modern Warfare-upplägget för en dystopisk framtid.

Förra veckan kunde vi ge er en film och mängder av information om kommande #Call of Duty: Ghosts. Ett spel som gör att #Infinity Ward tar ett kliv framåt i tiden, istället för att fortsätta med Modern Warfare.

– När vi blev klara med Modern Warfare 3, hade vi en stor brainstorming-session som varade i veckor. Alla får tillfälle att komma på idéer om vad vi vill göra, inte bara vad för spel vi vill göra, utan stunder i spelen, berättar Mark Rubin för MCV.

– Vi alla var på det säkra med att vi ville fortsätta göra Call of Duty. Vi kunde ha gjort något annat, men vi ville göra Call of Duty, och vi ville skapa ett nytt universum, eller åtminstone en ny berättelse. Vi villa ha nya karaktärer och erfarenheter, fortsätter han.

#Call of Duty: Ghosts utspelar sig i en katastrofdrabbad framtid och kommer använda en lite uppgraderad grafikmotor. Om du vill se skillnaderna mellan Modern Warfare 3 och Ghost, då kan du se en video som jämför.

Det är ju en searchlight till vänster, use your imagination! 30/05 Det är dessutom dess starkaste kort. 30/05 Call of "random sunbeams" duty: Ghost http://i.imgur.com/2ZLk0CV.jpg 30/05 Men satan vad folk gnäller om allt! CoD är en bra spelserie annars skulle dom inte sälja så bra som dom gör. Folk som gnäller är sånna som testar spela multiplayer och får stryk av 12-åringarna, Sen lämnar dom komentarer att spelet buggar,det är trasigt... 30/05 "Vi alla" = Bossen/investerarna 30/05 Man brainstormade i flera veckor och det man kom fram till var alltså att göra samma spel som innan fast något mer förskjutet till framtiden... Wow, kreativiteten flödar. 30/05 Jag spelar inte Call of Duty för att bli överraskad. Jag spelar det för att jag tycker det är så förbannat roligt med snabba och adrenalinstinna FPS-spel i multiplayer som funkar vare sig man kör "lone wolf" eller i ett samarbetande lag. 30/05 Största brist eller största styrka? 30/05 Men nu är väl spelbranschen mer än bara en jäkla sedelpress...eller? Det är väl det jag stör mig på med dom stora spelhusen dvs att dom sitter med de ekonomiska resurserna för att driva utvecklingen framåt, att ta de risker som krävs för att vara nytänk... 30/05 "kommer använda en lite uppgraderad grafikmotor." så hete det inte under xbox eventet....då jävlar var det ju en sprillans ny motor som dom ville få en att faktiskt tro på med en extremt avancerad AI fisk som rör sig om du kommer för nära truly next gem... 29/05
Skicka en rättelse