Green Man Gaming röjde det här nedladdningsbara materialet i förtid, så vi har varit mentalt förberedda en stund. Och nu är det äntligen dags att smycka din stad med karuseller och bergochdalbanor – om de får plats.

Nöjesparkerna kommer få turister att vallfärda till staden varpå ekonomin blomstrar. Tre olika entréer finns till förfogande: solskensnöjet, mirakelhjulet och spänningslandet. Dessa och ett gäng olika karuseller flyttar in i din stad om du langar fram hundralappen som materialet kostar i Origin-butiken.

Jag vet, så uppenbar lögn alltså. Och med den ursäkten har de idiotförklarat sig själva livet ut. Synd bara att de verkar vara för korkade att förstå det :( 02/06 And so it begins 01/06 Hemskt.. överdrivet girigt! Förr i tiden släppte företag färdiga spel! Folk blev glada. Idag släpps valva spel. Folk gnälller och får höra -lugn! Du kan köpa det hät dlc å detta å sen detta och så klart det här så kommer du få det roligt med spelet!!... 01/06 Tycker också att priser på sådant här är helt absurdt satta. Titta även på kosmetiska föremål till mmo:s - varför inte det nya riddjuret till WoW. 20 Euro är ett helt sjukt pris för något sådant. Likaså det här. :) Det värsta är ju att det skulle vara... 31/05 Var ju den skönaste 8-dagarsperiod detta året! ;) 31/05 Fram med spypåsen, EA släpper nytt. 31/05 Har inte SimCity men skulle vara kul att testa, dock är ju fan EA det företag som mjölkar sina spel mest, 100kr för bara nöjesparker?! Hade det varit 40kr eller liknande så hade man kanske inte sagt något. Tror jag håller mig ifrån det här spelet tills... 31/05 Har läst på forumen och fler upplever samma problem. En vän hoppade in i min värld och upplevde liknande eventuellt också. Hans ekonomi gick från 15'000 i timmen till -300 i timmen, fram och tillbaka beroende på om de ville åka eller ej. :\ 31/05 Inte glömt någon inställning då, eller skall dom åka automatiskt? 31/05 Spelet har blivit bättre men det brister fortfarande på ett gäng områden. För liten yta att bygga på är ett stort problem för mig, och "commuting" mellan städer är oerhört kasst. Vet inte varför men misstänker bara att det är dålig kod - men mina invåna... 31/05
Skicka en rättelse