Kaz "Riiiidge Racer" Hirai försöker lugna de som tycker spelkonsolerna blivit mer htpc än något för spel.

Det är inte svårt att förstå "ojande" kommentarer när det fokuseras på allt runt omkring spelen när en ny konsol ska avtäckas. Kaz Hirai som är CEO på #Sony ger sin syn på vad en spelkonsol ska vara, och säger några lugnande ord om kommande Playstation 4.

– Det viktigaste vi måste komma överens om och förstå är att PS4 är en spelkonsol som ska locka spelare, berättade han under en konferens (via VG247 och fortsätter.

– Om vi missar den delen, tror jag inte vi får den initiala etableringen av konsolen. Den här formeln har fungerat för oss med de tidigare konsolerna, inklusive PS3.

Att Playstation 4 kommer erbjuda mer än bara spel är dock något som är säkert, men detta ska de prata om under de kommande månaderna.

Nu måste man ju ändå på något sätt byta "input" på sin Xbox One istället för på TV:n - jag har svårt att se någon större skillnad? 04/06 Man slipper byta input :) 04/06 Och till vilken nytta då? som fler sa, titta på TV kan jag göra utan och behöva gå via ännu en till box. Visst du kanske kan spela in, jag förutsätter att de har HDMI-CEC så xboxen kan styra digitalboxarna och tvn. Sen gäller de bara att man har en digi... 04/06 Håller med om detta. Jämför Jack Tretton med Don Mattrick. Även om båda såklart är ute efter våra pengar känns Tretton mer som om han faktiskt gillar det han gör, Mattrick är bland de äckligaste säljsvin med påmålade flin och falsk attityd jag sett. 02/06 Aldrig sagt att dom inte är en del av det kapitalistiska systemet, vilket dom onekligen är. Men, dom har fortfarande en schysstare approach och det kan du inte annat än hålla med om. 02/06 Jo för Sony släpper PS4 av ren vänlighet, för de älskar oss. Kapitalism finns inte i deras ordförråd. /Sarkasm 02/06 vem fan bryr sig om tv, hjärntvätt i sitt esse. Har ju redan netflix på ps3, och pcn som media server så man kan glo på alla filer man har på datorn genom ps3, jag vill inte flärpa mellan kanaler, jag vill välja exakt vad jag kollar på. Xbox kostar ju... 02/06 Sålde bilen och har så det räcker lätt till 2st konsoler :) Och var ligger glädjen att alltid vara vettig? Har så vi klarar oss mer än väl och de som lägger tiotusentals kronor på häftiga semestrar är knappast vettigare än att ge min son och mig varsin... 02/06 För min del så hoppas man att det stämmer att Sony gjort styrspakarna på handkontrollen lite tuffare mer motstånd, tycker styrspakarna är på tok för slappa som det är nu. 02/06 Men herre jefflar vad tjötar du om? Låt han spendera pengar på vad fan han vill, det har väl inte du med att göra? 02/06
Skicka en rättelse