Det var inte länge sedan Xbox One avtäcktes och Microsoft har till skillnad från Sony överöst oss av bilder på den. I en ny film får vi veta mer om hur tankarna bakom designen gick till.

Vi vet ännu inte hur #Sony tänkt kring designen av Playstation 4, men #Microsoft har lagt alla korten på borden och lite till. Internet har fullkomligt svämmat över av bilder och filmer. Om design är något som intresserar dig, så har det släppts en film där teamet bakom konsolens utseende berättar hur arbetet gått till.

Du verkar vara analfixerad, är du säker på att du befinner dig på rätt sida? 02/06 Du kan ju inte på allvar tycka att nördskalet i länken du gav är snygg. Visst att smaken är delad, men din smak sitter nog i brunhålet mellan skinkorna. ;) 02/06 Vem bryr sig vad du tror, kom med fakta inte spekulationer. 02/06 Skulle tro de flesta vill faktiskt ha en sådan design, annat än en flamsig löjlig designbox som ingen skulle vilja köpa.. 02/06 Äh det är helt enkelt inte meningen att man ska vifta med ps3s styrspakar som en rageande mojje. Millimeter precision är bra, är det svårt att lira med lite finkänsla eller ? :p alla knappar på ps dosan inklusive triggers har en bättre design och bättre... 02/06 +1 Det vore fantastiskt om den fick samma form :) 02/06 Experience. 02/06 Jag är då iallafall glad att de gått ifrån 360:ns hemska former. Jag diggar rektangulära stilen stenhårt. Ultimat vore om PS4an fick precis samma form så man lätt kunde stapla dem på varann. 02/06 Kan ju säga att styrspakarna på xboxkontrollen har mer motstånd och iaf jag får bättre kontroll när man lirar, ps3'ans styrspakar är för lätta att vifta med, det räcker bara att toucha den så har man lagt spaken långt åt sidan, det verkar som att Sony... 02/06 lite lustigt det här, den första xbox 360 versionen fick ofta rrod men det åtgärdades med slimmodelen. ps3ans första version funkade bra men så kom en slimmad ps3 och då blev det en del ylod. Det är bra när en dåligt fungerande maskin förbättras, men... 02/06
Skicka en rättelse