Den tematiska uppföljaren till Ico och Shadow of the Colossus kommer visas på årets E3, enligt officiella sajten.

Enligt den officiella E3-sajten kommer #Team Ico nästa vecka visa upp #The Last Guardian. Där kan man läsa följande:

"Kolla in de senaste skärmdumparna och filmerna från The Last Guardian. Kom sedan tillbaka hit på tisdag, den 11 juni för den senaste infon, direkt från mässgolvet på E3 2013."

Den tematiska uppföljaren till de hyllade PS2-titlarna #Ico och #Shadow of the Colossus visades upp på E3 redan för fyra år sedan. Därefter har produktionen kantats av förseningar. I slutet av 2011 bekräftades det att Fumito Ueda lämnade #Sony efter fjorton år, och att han skulle slutföra The Last Guardian på frilansbasis.

Så sent som i augusti i fjol förnekade Sony att spelet var på gång till Playstation 4. Återstår att se om de tongångarna är annorlunda om en vecka.

Det är inte konstigt att vara skeptisk, det är ju galet att det hållt på så länge. Men man kan inte veta säkert om det blir bra eller inte baserat på lång utvecklingstid. Det är vad jag säger. Antingen är ett spel bra eller inte. Om Battlefield 3 hade... 04/06 http://25.media.tumblr.com/tumblr_mbhkbxr0Zl1qdb4cxo1_r1_500.gif 03/06 Öh va? Du menar jag resonerar orimligt för att jag med ett exempel som också var slipat och slipat, byt motor, byt studio 2 gånger, och sen blir skit iallafall. Dessutom har de inte yttrat sig alls varken, varför de är försenat eller varför inget nytt... 03/06 Tagga Tagga! 03/06 Precis. Några självklara kandidater lär ju vara Halo 3, MW2 & MW3, GTA IV, WoW: WotLK & TBC, Diablo 3 ,Half-Life 2, Skyrim m.m. Titlarna nämnda ovan var det i alla fall mycket snack och fokus på innan släpp så vitt jag kan minnas. Det finns ju en del... 03/06 Nej, jag skulle nog säga att Modern Warfare 3 är det mest hypade spelet någonsin. 03/06 The Last Guardian det mest hypade spelet någonsin? De flesta vet ju inte ens vad det är för något... 03/06 Nej, det är inte rimligt att resonera så. Det hade bara varit rimligt om utvecklarna sagt att man dröjer med att släppa för att man vill förbättra och slipa på spelet, och sen sitter man och slipar och förbättrar år för år. Det blir en helt annan situat... 03/06 HAHA viken jävla bild! 03/06 Dom fick ju världens bästa tanke, Duke Nukem Forever.... Men du måste ge dom lite hållning, ett spel som tog/tar en hel konsolgeneration att komma ut borde vara nåt som ligger i klass med konsolgenerationens bästa. The Last Guardian är ett av dom om int... 03/06
Skicka en rättelse