Det var kanske inte Halo-spelet många hade trott på, men här är det i sin prakt.

När du bad om ett nytt spel i #Halo-serien, var det då ett som var exklusivt för Windows 8 och mobila enheter som använder sig av operativsystemet? Antagligen inte, men likväl nådde nyheten oss idag. #Halo: Spartan Assault låter spelaren iklä sig rollen som Commander Sarah Palmer eller Spartan Davis. Spelet ses i isometrisk vy och verkar fokusera på action-röj. Att det blev ett #Halo för mobiler lär ha förvånat många, #343 Industries förklarar sitt val så här.

– Vi ville skapa en mobil Halo-upplevelse som du kan ta med dig överallt, men även göra den rätta mobilupplevelsen, vi ville inte bara göra en portning av ett konsolspel, förklarar Dan Ayoub för VG247.

Kanske kan detta vara ett genombrott för mobiltelefoner som använder sig utav Windows 8 som operativsystem? Det vi i alla fall vet säkert, är att det kommer bli en liten trailer-premiär här på FZ och vi serverar den med ett gäng bilder från spelet. Må det väl smaka.

Tack till Bjork, anon177693 för detta #nyhetstips!
Var relativt färskt när jag införskaffade mig det så jag vet inte...men det var dags för det i alla fall. Går inte med xp i all evighet, enligt mig då. 06/06 spelet ser dessutom skit ut, något som kunde gjorts för 10 år sedan. håller med en av toppkommentarerna, RIP Halo. 05/06 haha, byta operativsystem för ett spel, det kan dom ju önska sig vidare. microsoft kan dra åt skogen =) 05/06 Jag har kört med Win 8 hemma i ett halvår nu. Fungerar fan bättre än win7. Lägg in classic shell och sluta grina. 05/06 Åh ne, MS ni ger oss fingret med Halo för 10år sen och nu ber ni oss om ursäkt med ett finger till? Här, ni kan få båda mina speciella fingrar med en gång, ni behöver inte vänta på dom! 05/06 Fuck you, Microsoft. 05/06 Halo 3 till PC tack. Låt oss PC Halo fans faktiskt få avsluta första trilogin nån gång. Känns väldigt surt när man spelat Halo och Halo 2 men sen aldrig fick någon avslutning på det hela. 04/06 Såg ju rätt kul ut för att va ett mobilspel, WP8 behöver seriöst lite större titlar för att locka den skaran av folk som gillar mobilspel också. Kanske jag skaffar detta till min Lumia :) 04/06 Ni verkar inte förstå att denna titel ska spelas med touchskärm. Kommer nog skaffa den här titeln till min Lumia :). Offtopic: Medelåldern på det här forumet måste vara 13-14 år va?:D 04/06 Äntligen, det var det här jag väntade på. Beställer en uppgradering till Windows 8 genast. Är det GFWL? Så mycket bättre ifall det är det. Så tomt på Steam, alla mina kompisar hänger på GFWL hela tiden. 04/06
Skicka en rättelse