Vill du testa på livet som stelfrusen soldat som blir beskjuten av Stalinorglar? Relic meddelade nämligen att öppna betan kör igång under dagen.

Det var inte många hårda ord som yttrades i vår förhandstitt på Company of Heroes 2, ett realtidsstrategi där kylan är minst lika farlig som fiendens artilleri. Om du varit lite sugen på att testa spelet innan köp, så kan vi meddela att den öppna betan kommer köra igång under dagen. Dina framgångar online kommer överföras till den skarpa versionen, om du införskaffar den inom 60 dagar från släppet. Den öppna betan kommer pågå från idag till den 18 juni.

Medan vi väntar är det kanske på plats att vi sjunger en liten sång från tiden då nästan hela världen råkade i luven på varandra. Eller så kollar vi bara på den senaste filmen från spelet.

UPPDATERING: Betan är nu live! För att komma åt den: Gå in i ditt Steam-bibliotek och installera Company of Heroes 2, som nu bör finnas i listan. Hittar du inte spelet kan du testa att starta om Steam för att lösa problemet.

Tack till Nowly för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse