Lagom till att festligheterna drar igång i Los Angeles drar ett månadslångt firande igång i Guild Wars 2.

På tisdag nästa vecka, samma dag som E3 slår upp sina portar för ett par dagars spelfrossa, startar ett månadslångt firande i #Guild Wars 2. Med namnet Dragon Bash är draktemat uppenbart och förutom att återskapa många av de traditionella festsritualerna från Asien finns det också ett par funktionella förbättringar.

Highscore-listorna över de bästa PvP-kämparna kommer i fortsättningen premiera aktiva spelare över inaktiva för att bättre reflekta det aktuella mästarläget. Ncsoft har också infört ett system som notifierar auktoriserade shoutcasters om när en högrankar PvP-match är på gång så att de enkelt kan kommentera matchen.

Tråkigt att höra att dom inte fixat endgame än, trots att alla spelare ropar efter det. Spelet var skitroligt att levla i, så dör det i slutet som alla säger :/ 05/06 Gandara har bara ett bra WVW Guild XXX , Resten är tråkiga blobbers Många FSP guilds vill inte blobba upp i humongous ZERG 05/06 Far Shiverpeaks är så gott som körda i skit i WvW just nu. Vi har inget folk och absolut ingen koll på varken våran egna eller andras border. Skulle väl inte säga att servern är inaktiv, men folk verkar köra mest PvE. 05/06 det var den. Men GW har som inget end game.. blir svårt att hålla kvar sina spelare då 05/06 Har inte spelat så mycket men typ för 4 veckor sedan va jag inne på min (Gandara) och där va ganska mycket folk. 05/06 Det har den nog aldrig varit. Vizunah Square har varit i topp på WvW sen typ första månaden, den är dock fransk. De engelskspråkiga servrarna brukar byta topp plats lite ibland, för tillfället är det Seafarer's Rest som är högst. Jag kan iaf rekommender... 05/06 Håller helt med. För en tid sedan så drog jag igåg spelandet och kunde nog levla 1-2 levels per kväll utan att spela ihjäl mig. 05/06 Spelar spelet lite då och då. Skönt å va casual i ett mmo utan månadskostnad lite som man vill. Joina raids och dungeon runs kan man ju göra utan guild t.om. GW2 är ett bra spel. 05/06 Var inte den servern typ den bästa PvP servern i Europa förut? 05/06 Loggar i stort sätt bara in när det är högtider i spelet. Annars så känns servern (Far Shiverpeaks) rätt så övergiven. Kanske bättre på andra servrar? 05/06
Skicka en rättelse