Kan du känna det i luften? Förväntningarna, pirret och glädjen till spelmediumet? Och den obligatoriska känslan av att allting kan gå käpprätt åt skogen om företagen ägnar alldeles för mycket tid åt att dansa framför kameror, klappa söta djur, visa stapeldiagram och förklara varför vi behöver prata med våra konsoler? Det är E3-tider, gott folk, och hypen har redan börjat.

#Nintendo har gjort sina kroppar redo genom att öppna den officiella hemsidan för sin E3-satsning. #Microsoft har släppt en retsam teaser för vad som komma skall. #Sony vill förstås inte vara sämre och har nu släppt en egen teaser, samt budskapet att vi kommer få se över 40 spel till Playstation 3, Vita och Playstation 4 under årets mässa. #Beyond: Two Souls, #Destiny, #Driveclub, #The Evil Within, #Gran Turismo 6, #Tearaway och #inFAMOUS: Second Son är några av de spel vi kan se fram emot.

http://i.minus.com/iBzvb2JSpQNRM.gif http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KbWgUO-Rqcw#! btw har både ps3 och xbox 360, föredrar 360 över ps3 men det är nog mest smaksak 09/06 bravo 40 spel låt mig se vilka det blir att köpa på ps4 då 07/06 Keza, förstår inte vad du har emot ps3? Många erbjudanden om gratis spel / rabatterade spel ifall du betalar en månads avgift, vilket du inte måste göra för att spela online som du tvingas göra med xbox.. spelen flyter på bra, smaksak med kontrollerna..... 07/06 Kan du utveckla dig lite. Varför är en Ps4 dålig? Pinsam? Va? >_> Är ingen faboy, har inte PS3 men har xbox360+kinect, men är väldigt nyfiken på vad dina argument är. 07/06 Xbox? Jag spelar knappt konsolspel. Men baserat på live eventer och tidigare produkter, så skulle jag välja ett Xbox för ett pissigt Playstation, any day. Pinsamma skitkonsol, usch. Tacka gud för dator och xbox, antar jag. 07/06 uhm, vad exakt vill du se då? Personligen tittar jag på E3 för spelen. 07/06 vill du se xbox "tv tv tv amerikansk fotboll tv tv tv" istället? 07/06 Så de ska bara visa spel igen? Precis som de gjorde på sin "PS4 live event", där de i princip bara visade trailers med. Grattis, så jävla pinsamt. :P 07/06 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/101/781/Y0UJC.png 06/06 Ok men vitan utannonserar dom spel till varje vecka(på sin internet sida på ps3an) så då måste det vara några speciella spel som dom visar upp isf. Jag hoppas på att många av dom spel som släpps nu till ps3 också kommer till ps4 för jag kommer att sluta... 06/06
Skicka en rättelse