Reggie Fils-Aime hälsar med smittande entusiasm Nintendo-fansen välkomna till E3.

– Hej alla #Nintendo-fans. Välkommna till Nintendos Youtube-kanal. Det här är platsen du ska vara på för att se all Nintendo-information som kommer från E3 i Los Angeles.

Reggie Fils-Aime (visst vill man bara krama honom?) välkomnar fansen till ett annorlunda E3. Som bekant kommer Kyoto-företaget inte ha en traditionell presskonferens, men klockan 16:00 den 11 juni drar ett Nintendo Direct igång där Wii U hamnar i fokus. Det markerar startskottet för Nintendos E3 och för att ta del av all info tipsar Reggie om Youtube-kanalen, Twitter-kontot och Nintendos Facebook-sida.

Det kan nog vara en god idé att även hålla koll på Nintendos officiella E3-sajt.

det är ju i princip det som håller på att hända i idrottsvärlden, med biljettpriser som rusar i höjden, dyrare sportpaket på tv osv. Men så länge som jag har råd och möjlighet kommer jag att följa mitt lag och lägga pengar på det. på samma sätt är det... 07/06 Kan förstå din åsikt till viss del. Du säger dock ett lag istället för en produkt, vilket är en större skillnad. Självklart har alla spel något fel i sig, men när utgivaren MEDVETET gör dessa fel för sitt egen girighet tycker jag personligen man utnyttj... 07/06 Det låter inte som en definition av fan som jag håller med om. jag är tillexempel ett hängivet fan av HV71. kunde jag skulle jag tatuera deras emblem på mitt hjärta. Det betyder inte att jag anser att HV71 är sveriges bästa hockeylag för tillfället, ell... 07/06 Ska man bryta ner ordet fan betyder det fanatiker, är man djupt kristen är man en sorts fanatiker av kristendom, all kritik blundar man för eller höjer höggaffeln, att vara ett fan av ett spel eller konsol är otroligt negativt då du ofta inte ser eller... 07/06 Reggie, Y U NO mention your body is ready? :( (samt "dansar" lite) 07/06 Den moderna svensken bryr sig helhjärtat om vad alla tycker och tänker om denne och blir därmed lätt kränkt av allt. Sad but true. 07/06 det verkar vara lätt att kränka dig :P hur menar du när du säger att fan är negativt? 07/06 Bara jag som blir lite småkränktt när företag kallar sina användare fans hela tiden? Varför kan man inte bara vara en konsument, spelare eller användare? Att vara ett fan är en negativ sak, varför vill man trycka ner sina köpare? 07/06 Reggie är obehaglig och mysig på samma gång. 07/06
Skicka en rättelse