För en tid sedan skrev vi om de problem som #Silicon Knights stött på under utvecklingen av #Too Human och att de stämmer #Epic för detta då de enligt dem inte levererade en fungerande grafikmotor i tid. Då ville inte #Epic kommentera ärendet närmare, men idag har de lyft på munkaveln och bekräftat att de i sin tur har stämt #Silicon Knights då de ska ha använt Unreal Engine 3-teknologi för att utveckla en egen motor.

Epic has filed a counterclaim in the U.S. District Court for the Eastern District of North Carolina, which states that SK "decided to misappropriate Epic's licensed technology" and that their lawsuit "lacks factual or legal merit."

"Indeed, the plain language of the Silicon Knights' Complaint makes clear that Silicon Knights wants to take Epic's Licensed Technology, pay nothing for it, and use it any way it pleases," Epic said.

Indeed. 14/09 Det känns lite som om de flesta här inne inte riktigt vet vad de pratar om när de kastar dynga på Epic eller SK. Med de knapphändiga nyheterna vi får har vi knappast info nog att göra bedömningar om vem som gjort eller inte gjort fel. Än mindre skrika... 13/08 lol den var bra 8) 13/08 Counter-Life? Får man en spark i röven så ger man tillbaka samma spark i motsatt röv. 11/08 Vadå betalt stora pengar? Enligt Epic försökte ju SK komma undan med att inte betala ett öre för motorn. Att SK dessutom hade mage att gnälla på att tillgången till motorn tog tid, när de ändå bara tänkte sno koden till en egen grafikmotor är ju hur rut... 10/08 hahaha så går det om man muckar med epic...och har fel från början... jag tror bara silicon whinar och letar efter en ursäkt..... 10/08 Ja du, om nu EA, Ubisoft, Midway, Bioware, Irrational och Kuju, för att nämna några, känner sig så lurade, så tror jag nog de skulle ha råd att göra något åt det. Ingen av oss vet egentligen om några avtal faktiskt brutits, så det är nog bättre att vänt... 10/08 Epic har fått min sista krona. Jäkla fasoner... Dels snuvar de sina licenstagare (som betalat stora pengar) på vad de lovat dem för egen vinning (Gears of War använder teknik som de inte delade med sig av till köparna av tekniken), dels vägrar de erkänn... 10/08 Haha, du gjorde min morgon, tack! :up: 10/08 Eftersom det inte finns någon smilie som himlar med ögonen får du hålla till godo med den här. :evil: Den är i varje fall röd, så du är säkert nöjd. 10/08
Skicka en rättelse