I ett pressmeddelande vi alldeles nyss fick in meddelar utgivaren #2K Games att stortiteln #Bioshock, uppföljare till spelserien #System Shock, har "gått guld". Uttrycket är en kvarleva från den tid då spel som var färdiga för massproduktion skickades på en bränd skiva till tryckeriet - skivor som då oftast var guldfärgade.

Enligt pressmeddelandet släpps Bioshock som planerat i Europa 24 augusti, vilket betyder fredag nästa vecka. Formaten är pc och Xbox 360, någon Playstation 3-version nämns som väntat inte. För den som är utrustad med en Xbox 360 finns ett demo sedan i förmiddags på Xbox Live Marketplace.

Sjukt bra spelår.. känns som varje år bara blir bättre och bättre för spel industrin! Tror också på att detta spel blir årets spel.. ungefär som HL2 var när det kom. Crysis kommer att ha grafiken. CoD4 kommer inte att kännas speciellt nytt tror jag..... 14/08 Spelet har betydligt mer "character growth" än HL2, med plasmids, tonics osv. Speldesignen är mer öppen än HL2. Dessutom olika tillvägagångssätt för hur man vill klara det... Mer än vad man kan säga om HL2. Man saluför det framförallt som en ren shooter... 14/08 Tackar...Skönt att vi kan alla hålla med för en gångs skull?? :) Ja och så är det så skönt att man inte behöver känna sig lurad av hypen av det här spelet, för det här spelet verkar vara en av få spel som verkligen hålla sin del av allt dem lovat oss..... 14/08 Downloadable artbook: http://www.2kgames.com/cultofrapture/artbook.html :up: Spoiler varning! 14/08 Perfekt! :up: 14/08 fasen me de där systemkraven äre väll dags att man börjar klocka lite nudå xD 14/08 Har för mig att det kommer ett PC-demo i dagarna, så det är bara att vänta;) är nästan sugen på att kila iväg och köpa en 360 bara för att få spela demot nu, men sen minns jag att jag fortfarande är student och att studielånet inte täcker sånt just nu..... 14/08 Mja, nu får ni skärpa er.. rollspel? Detta spel måste ju hellre jämföras med spel som t.ex. Half-Life 2. Värkar mer vara ett FPS med sjukt bra design. :) Tänk om man hade en 360.. vill ju testa detta spel nu!! Kanske kan hoppas på ett PC demo snart? 14/08 Haha visst är det ett självklart köp. Najs inlägg btw:up: 14/08 självklart köp, vet inte om det blir 360 eller pc versionen för mig. Men 360 versionen funkar ju helt klockrent, grym grafik, grym spelmekanik, grymt helt enkelt. Och det här spelet faktiskt tycker jag passar bättre med handkontroll?? Vet inte varför,... 13/08
Skicka en rättelse