Big Daddy'O

De tidiga intrycken är överens, #Bioshock kommer sopa hem åtskilliga utmärkelser när spelåret 2007 sammafattas. I går [n=1521 släpptes] en Xbox 360-demo (ett pc-smakprov landar endera dagen) och reaktionerna från våra forumiter går i stora drag på samma linje - #Irrational Games ser ut att kunna snickra ihop något i samma klass som den svårt hyllade men sorgligt bortglömda förebilden #System Shock 2.

I väntan på att få dyka ner i den oerhört stilsäkra undervattensstaden Rapture och få

Rapture

möta trevliga karaktärer som "Big Daddy" kan du fördjupa dig i hur utvecklingsarbetet sett ut. Utvecklarna har snickrat ihop en drygt sextiosidig pdf-bok med information om karaktärer, fiender, story och annat. Men var medveten om att vissa element i berättelsen avslöjas - Ken Levine på Irrational rekommenderar oss att ta oss igenom spelet innan vi läser.

ute! http://farm2.static.flickr.com/1400/1119039499_e27c3a5d83.jpg 15/08 Ja jag måste då säga att det var en av dom bästa DEMOS som jag har kört på länge! Gillar man System Shock 2 så gillar man detta! Gillar man FPS så gillar man detta! För er som inte kan testa det DEMOT p g a saknaden av en 360. Leta rätt på en granne ell... 15/08 Jag utser det inte till "Årets spel". Däremot antyder jag att det mycket väl kan komma att bli det på sina håll. Vad jag baserar det på? Dels på de betyg jag vet att diverse spelmedier har satt, dels på omdömen från folk som testat demoversionen (se län... 14/08 undra bara... de stod iaf på fz när man kollar att det ska komma till ps3 14/08 Håller mad om vad du säger i det att journalismen måste hålla en viss nivå av trovärdighet och proffesionalism men faktum är ju att de flesta journalister som faktiskt testat spelet skriver en massa superlativ just eftersom de är frälsta i det, inte för... 14/08 Nej jag kommer inte från IDG för jag vet inte ens vad IDG är. Vad är det som är pinsamt trist misär i att ha en åsikt om speljournalistik? Jag är med på att speljournalister absolut kan skriva om "att det här är imponerande" eller "det här tror vi kan... 14/08 överhype... det verkar inte alls vara något som ska "redefina fpsgenren"... *suck* pr är magiskt, eftersom människor är så korkade ^^.. speciellt amerikaner... 14/08 Jag blev inte särskillt imponerad av demot faktiskt. F.ö. så håller jag med Deadflag, seriös speljournalistik sökes. Jag ogillar starkt när spel hypas sönder innan dom ens har släppts. 14/08 Det han säger är ju rätt. Tror att du ska växa upp och fatta att folk har andra åsikter än du. 14/08 Men gnällspik? Har Du kommit hit från IDG eller? Stanna där och sprid din pinsamt trista misär någon annanstans -- tveksamt att den kommer långt här. Klagomur får din mamma vara *nypa i kinden* 14/08
Skicka en rättelse