C&C 3 - nu med äppelsmak

När #Apple för ett drygt år sedan började köra Intel-processorer i Macintosh-datorer väcktes förhoppningar om att plattformen skulle lämpa sig bättre för spel. Traditionellt sett lanseras Mac-varianter av nya spel, i den mån de alls släpps, månader eller till och med år efter Windows-versionerna. Men förhoppningsvis blir det bättre framöver - #EA har ambitionen att pc- och Mac-spel ska släppas samtidigt, och även om så ännu inte sker finns i alla fall några skapligt nya alster att tillgå.

En titt i Apple Store visar att hyfsat fräscha lir som #Command & Conquer 3: Tiberium Wars och #Harry Potter and the Order of the Phoenix finns att tillgå. Macworld skriver att #Tiger Woods PGA Tour 08 och #Madden NFL 2008 också är att vänta under hösten.

Kör både Mac (en MacBook Pro) och stationär PC med WinXP och jag ser det bara som positivt att det kommer fler spel till Mac. Att klaga på Mac och det överlägsna operativsystemet OS X tjänar inget till. Tycker fortfarande att en vanlig PC och XP är över... 20/08 Mac är fan så mkt bättre än PC.. SÅ fort jag tjänat ihop pengar så ska jag köpa en mac pro, helst med 2x3.0 Ghz Quad Core(4 kärnor per CPU) och dubbellänkat ATI Radeon X1900XT eller vilket dom nu har på 512mb. Den kan ha upp till 16Gb minne och 3 TB utr... 20/08 haha det var du inte ensam om :D 20/08 Jag är iallafall en av dem många som lämnar PC platformen för att gå över till Mac. Windows är så otroligt uselt gemfört med OS X. Vem behöver PC när konsoller finns, hohoho. 20/08 Kul för de som använder Mac! Spelar ju inte direkt någon roll för oss som kör på PC, så jag förstår inte varför så många klagar. Måste ha något med "Mac vs. PC"-debatten att göra. 20/08 Som Mac användare tackar jag och tar imot. :D 20/08 För det otroligt mycket bättre operativ systemet, bland annat. Jämför själv "evolutionen" från WinXP till Vista, gentemot Mac OS X 10.0 till 10.5... där snackar vi innovation och riktiga uppdateringar, och det inom samma "generation" av operativ systeme... 19/08 Spel på Mac. Usch *brrrr* jag bara ryser. Tycker utvecklarna borde satsa mer på att stödja Linux istället, som har funnits länge på PC. Det tycker jag skulle vara en intressant nyhet!! 19/08 om hårdvaran numera är densamma, varför köper man då mac öht? ;P 19/08 Jag minns fortfarande när Warcraft 2 fick en fyra i High Score, och Warcraft 1 fick en femma i samma tidning (eller numret efter). då insåg jag hur svältfödda macmänniskorna var/är.. och sen spelade jag det hyllade Mac-spelet Marathon och led med dem ;) 19/08
Skicka en rättelse