#2K Games har äntligen avslöjat när det efterlängtade PC-demot till #BioShock ska komma och väntan blir inte alltför lång, men däremot sen. Enligt utgivaren släpps det nämligen löst 19:00 EST vilket, om min information stämmer, innebär klockan 01:00 här i Sverige. Under tiden som du väntar kan du däremot gör någonting för att förbereda dig då tillkännagivandet kom med följande budskap:

Please be sure to download the latest drivers from ATI and Nvidia that will be available Monday for best performance with your video cards.

Grrr! eller Hjälp! När jag ska installera min förbokade Bioshock (ja, jag var så sugen att jag inte vågade chansa på att inte boka, men återigen så visar det sig att man inte ska betala för spel.) så funkar det sedan inte att starta upp den. Jag får ett... 24/08 @olander Ja som sagt smaksak, jag själv köper Bioshock för art-deco stilen, stämingen och storyn. 21/08 Jag håller inte med dig, visst är det cool story och hela den svängen men efter Half-Life och Max Payne så känns det som att det inte går att göra så mycket bättre. Jag vill ha feta miljöer där man verkligen får datorn att arbeta, inte massa explosioner... 21/08 Absolut! Crysis kommer rocka! 21/08 Eftersom det kortet inte stöds så kan vi nog utesluta att det är ett allt för gammalt grafikkort för att köra spelet, eftersom det inte har SM 3.0 etc. 21/08 Tankade nyss ner demot via steam, tog väl en 1,5 - 2tim :) Körde igång det på 1280X1024 2XAA samt 16XAF och det flöt på runt 30-40 ibland 50FPS. Kör med VSync on. (Cat. 7.7) Som ni alla andra sagt innan, underbar atmosfär. Sköna cut scenes osv. Helt und... 21/08 Ja, det buggar nåt ruskigt hos mig iaf (Ska prova http://www.beyond3d.com/content/news/426 som nån tipsade om för oss ATI tjommar).. Ser lite eld och lite rök men sen är det svart som natten och dessutom är muspekaren på semester i alla menyer :( Sitter... 21/08 Håller med dig absolut! Längtar efter Crysis... 21/08 Jag tyckte spelet var ballt! Är smått motiverad till köp faktiskt, det som oroade mig var att det laggade till ordentligt på vissa ställen medans andra flöt tokbra, detta var då utan senaste drivers så skall testa med senaste får se. 9/10. :heart: 21/08 Tips: http://www.beyond3d.com/content/news/426 21/08
Skicka en rättelse