Har du några #EA-spel du inte haft tid eller råd att införskaffa? Då kan det kanske vara dags att passa på nu när Origin slår till med en rea. Temat är "Klassiska spel för under 100 kronor" och erbjuder såväl gammalt som nytt. #Battlefield 3 går för 99 kronor. Föredrar man #Battlefield: Bad Company 2 kommer man undan med 60 kronor. De två första #Dead Space-liren går på totalt 76 kronor.

Fler spel som inkluderas i den här rean är bland annat #Dragon Age: Origins, #SimCity 4, #The Sims 3 (med jättemånga expansioner), #Spore och #Shank.

Rean upphör den 23:e juli.

Ta mig till rean!

Tack till Ankh för detta #nyhetstips!
Köpte Dead Space 1 och 2 för 75 spänn. Aldrig testat men lite nytt i sommarkvällen. 22/07 Alla tycker olika, självklart stämmer allting in på DAO men jag tycker jag fått allt det spelet har att erbjuda i tidigare liknande spel som NWN. Skillnaden är inte större än att DAO är nyare med fetare budget. Föredrar NWN serien över det spelen ändå... 21/07 EA stänger ner servrar när det inte finns nog med spelare kvar. Det tråkiga var väl att det fanns några spel som var beroende av servrar vilket gjorde spelen obrukbara. 21/07 Inte direkt. Köpte Shift 2 som trots rean kostar 250kr på Steam, passade även på att ta hem Pro Street som inte ens finns i den magiska Steam-rean. 21/07 Om du inte tänker göra Badges av dem så sälj, tycker jag. Badges ger xp till din steam lvl. Högre steam lvl mer status, eller nåt. Jag bryr mig inte om sånt så jag sålt alla på steam market. Bara att gå in i inventoryt och klicka på den du vill sälja... 21/07 Är de inte dumt o köpa gamla EA spel? Har för mig dem har en tendens att stänga ner EA servrar så man är tvungen att köpa de nyare spelen. T.ex äldre NHL och FIFA-spelen. Hur ligger de till med BC2 och BF2142? Iofs är de väl Dice-spel, men för mig jag... 21/07 Sims 3 kanske inte passar alla men det är ett av tidernas mest sålda spel och som fört vidare mamma, pappa, barn simulatorn till nya nivåer. För oss manliga gamers kommer nog half life ligga närmare än Sims men rent historiskt så har inte half life gett... 21/07 DAO är självklart en klassiker. Spelet håller samma stil som BG, Fallout, alltså (viss stil). Sedan är det med spel mått mätt, ett väldigt hållbart spel. Som också ger ett intryck långt efter man spelat det. 21/07 Aldrig att jag handlar något från EA. Det är politiskt omöjligt. 21/07 Sims lär göra det. Utan tvekan. Poängen är om man bara läser meningen med vad "Classic" betyder. "The word classic means something that is a perfect example of a particular style, something of lasting worth or with a timeless quality" så förstår man bät... 21/07
Skicka en rättelse