I #The Mighty Quest for Epic Loot kommer vi bygga egna slott som vi fyller med monster och fällor för att förhindra att andra spelare stjäl våra värdefulla skatter. Och i samma veva passar vi förstås på att besöka de andra spelarnas befästningar för att norpa deras dyrgripar!

Spelet sägs vara en blandning av #Littlebigplanet och #Diablo, där man kan navigera runt en av tre klasser – knight, archer och mage. Lär känna dem i det nya klippet där karismatiske Sir Painhammer aldrig sluta skryta om sina förträffliga egenskaper.

Ni som har betakonto och inte vill spela kan gärna skicka inloggningsuppgifterna till mig. Jag är otroligt sugen på att betatesta spelet, men har inte fått någon invite. Jag tänker att det är bättre att jag får pröva på spelet än att ert konto ligger... 28/07 Wow! :o 27/07 Ja, gillar även TB´s förslag om att personifiera sitt slott så att den som försöker stjäla ens skatter kanske får skrattar åt alla ens tokiga idéer och håller helt med om att det är där Ubisoft borde ta betalt då det är (enligt mig) det bästa sättet att... 26/07 Ja om man jämför hans första video på spelet med den där så blir man nästan mållös över utvecklarnas dumhet. 26/07 Det handlar om att ha en balans mellan de som betalar och de som inte gör det och det är därför man oftast ser mer P2W än F2P eftersom utgivaren/utvecklaren har svårt att hitta en sådan balans (eller så vill de inte göra det då det handlar om lättförtjä... 26/07 Spelet i sig är riktigt skoj, men som med i stort sätt alla spel som bygger på P2W så håller det inte i längden. Riktigt synd. Jag hade kunna tänka mig att betala ett fast pris, ca: $10 låter rimligt, för att slippa det här uttjatade systemet. 26/07 Iden och spelet är rätt skoj. Dock säger jag tack men nej tack till p2w. Dålig och trist trend som ej bör uppmuntras IMO. SE 25/07 Så man är en "p12:a" för att man inte gillar systemet? Dummaste jag hört. Som sagt, jag spelade upp till level 5, följde tutorialen, köpte så mycket monster jag hade råd med. Blev sacked direkt. Så jag gick till en annan level 5:s slott. Han hade ca.... 25/07 Ehrm, jag har bättre utrustning än vad som kan köpas i affär, har fått mitt castle heart till level 6. Och har inte spenderat en enda bling (spelets valuta) inne i spelet. Inte ens de man får från träning/uppdrag. Det enda som deras system gör är att... 25/07 Bra koncept men dålig betalningsmodell, tyvärr. Hade gärna spelat detta. f2p = p2w alltför ofta. 25/07
Skicka en rättelse