Det är tyvärr bara att konstatera: sommaren börjar lida mot sitt slut. Dessa strömningar märks ofta tydligast när man inser att spelkalendern helt sonika är fulltecknad, eller möjligen när man till slut motvilligt drar upp persiennerna och det plötsligt är mörkt.

Augusti månad inleds finstämt med Josef Fares sagolika äventyr #Brothers: A Tale of Two Sons. Vi har satt Rikard Olsson på att recensera, och domen faller på onsdag.

Därefter avlöser de explosiva storbudgetkanonerna varandra.

Om man vill veta vad vi på förhand tycker om den parodiska flamsfesten Saints Row IV så kan man vända sig till vår egen Johan Hallstan.

Det verkar också till slut vara skarpt läge för den ständigt försenade Xcom-skjutaren The Bureau. I veckan kunde man läsa Mattias Frosts rapport.

Personligen fick jag tillfälle att tindra ikapp med en förhandsversion av den inspirerade och charmiga Rayman Legends - min kärleksförklaring kan man läsa här.

Jag fördjupade mig också i omständigheterna kring Splinter Cell: Blacklist, som vi alla hoppas ska rädda upp smyga-och-kramas-serien.

Fans av historisk krigsstrategi lär förstås också vara väl medvetna om att #Europa Universalis IV rullas ut från svenska Paradox den 13 augusti.

#Lost Planet 3 kände vi oss också nödgade att klämma in i nedanstående trailerkavalkad. Men visst ser det för taskigt ut..?

Skicka en rättelse