Matt White älskar metroidvania-genren, och han har vigt de senaste åren åt att ta fram ett koncept som reflekterar allt det han älskar med spel. Nu behöver han 15 000 dollar för att färdigställa projektet. Hopp, kärlek och gottgörelse är ledmotiven i äventyret som lånar friskt från #Dark Souls och #Super Metroid och klär dem i en stilig handmålad skrud.

Spelet ska bjuda på en stor öppen värld att utforska, bitande utmaning och svåra bossar. Se #Ghost Song: A Journey of Hope i rörelse i filmen nedan, och hoppa sedan över till Kickstarter-kampanjen för mer information.

http://www.kickstarter.com/projects/1192311215/ghost-song-a-journey-of-hope/widget/video.html

Helheten går nog fortare än detaljerna, det vet ni som gör egna kartor till div lir, kommer ihåg då jag gjorde starcraft/warcraft/TM kartor m.m, som är väldigt platt o enkelt, strukturen kanske tog 10min men självaste detaljerna kunde man sitta med i... 07/08 Det handlar om att färdigställa projektet, som han själv har sagt. Med andra ord har han förmodligen lagt ned en stor skara tid på att utveckla spelet till denna punkt. Ifall det nu är ett enmanna projekt så känner han väl nu att han gärna vill skita i... 07/08 Jag är inte förtjust i utseendet, stilen skaparen valt. 07/08 Ser hur smaskigt som helst ut! 07/08 Ja självklart, 100k är verkligen inte mycket, men ett göra ett sånt här spel idag, tänkte jag, måste ju gå hur lätt som helst även för en ensam person endast på sin fritid, förutsatt att personen har lite erfarenhet av det hela. Har svårt att föreställa... 07/08 Nu har jag ingen aning om hur lång tid det skulle ta att färdigställa ett sånt här spel, men om det t.ex. skulle ta en person ett halvår att göra spelet om han jobbade heltid med detta. Då blir inte 100 000sek mer än ca 17 000 i månaden. Vete fan hur... 06/08 Såg awesome ut! Älskar verkligen hela Metroid serien 06/08 Såg riktigt bra ut! Älskar Super Metroid så det blir nog att ge ett par kronor :) 06/08 När jag först såg stilbilden så tänkte jag "Mega Man". 06/08 Men alltså... Nu är 15k dollars inte mycket pengar i dagens samhälle men behövs det verkligen 100 000sek för att bygga ett sånt här spel idag? Jag har ingen aning så det är lite seriöst jag frågar, kan iof tänka mig att avtal och avgifter för distributi... 06/08
Skicka en rättelse