Senare i år kommer vi kunna kriga i både #Call of duty: Ghosts och #Battlefield 4. Samtidigt pågår stridigheter mellan de båda spelserierna där #Dice försöker vinna mark från genrens härskare #Infinity Ward. Men enligt Infinity Wards Mark Rubin är det ett krig som främst pågår mellan utgivarna #Activision mot #EA.

Han menar att konkurrensen, åtminstone från Infinity Wards håll, är av kamratlig natur. De ser på andra spel och förundras över framstegen de gör, vilket får dem själva att försöka bli ännu bättre. Något som gynnar hela branschen, enligt Rubin:

– Vi vill alla att spelbranschen ska vara grymt bra, för om den inte är det så förlorar vi våra jobb. För oss handlar det om att vi vill att alla ska vara framgångsrika, eftersom det innebär att branschen är framgångsrik.

Detta och mycket mer diskuterades under en lång intervju med Gamesindustry. För att läsa hela artikeln, som även handlar om manusarbete – och hunden! – klickar du här.

Försvinn. Du gör bort dig och förstår inte det heller. Du lägger dig i en diskussion mellan två andra personer och på ett sätt som är direkt felaktigt eftersom du inte förstod då och fortfarande inte förstår sammanhanget nu. Pinsamt! Du sa dessutom att... 11/08 Suck.. Jahapp.. Nä, nu försöker du desperat att vända allt mot mig. Saken är den, att det jag citerade i min förra kommentar (citerade dig) stämmer ju. Då var det dina egna ord också. Du höll inte med killen, och påpekade att han hade fel. Bullshit att... 11/08 Lägg det var du vill för du har fortfarande fel. Mitt svar blir uppenbar sarkasm eftersom det står i direkt kontrast till hans eget. Du har i alla fall rätt i en sak, du borde aldrig skrivit för det blev fel för dig från början. 11/08 Men.. Haha. Nu dömde ju du precis ut dig själv! Jag gjorde en ganska glasklar observation, medan du, i dina ord: "Snoppade av någon med att det är vad någon tycker och sen fyra av en åsikt själv som en sanning". Driver du med mig? Sedan, "förstoppad",... 11/08 Om du inte varit upptagen med att vara så förstoppad så hade du sett att det var ett svar på svaret. Att snoppa av någon med att det är vad någon tycker och sen fyra av en åsikt själv som en sanning är givetvis totalt fail. Som ditt påhopp. 09/08 fiskfysik 09/08 Detta kan vara årets dummaste jävla kommentar. Haha. Skärp dig.. Som sagt, han tycker så, men inte du.. 09/08 Helt rätt. Men du skulle stått på dig liiiiiite till och skippat "faktiskt" ;) Även jag har haft en jävla massa roligt med CoD. Tror CoD: Ghosts blir bra! 09/08 Jag skrev att det är vad JAG tyckte. Självklart är det mycket mer än bara en kopia av fyran med ww2 motiv. WaWs spelstil och multiplayer är ganska likadan till 4an annat än att det då är fixat för att passa just ww2, med andra killstreaks, weapon unlock... 09/08 "Han menar att konkurrensen, åtminstone från Infinity Wards håll, är av kamratlig natur. De ser på andra spel och förundras över framstegen de gör, vilket får dem själva att försöka bli ännu bättre." Vilket jävla skämt alltså, med tanke på hur skrämmand... 09/08
Skicka en rättelse