Det stundande konsolkriget är knappast något som någon missat. #Microsoft gjorde några otydliga uttalanden kring begagnathandeln och offline-stöd, vilket gjorde att det tog eld på de flesta spelforum. Detta utnyttjade #Sony till sin fördel och baserade sin reklamkampanj på att göra tvärtemot vad #Microsoft gjorde. Företaget lyssnade på konsumenten och backade i frågorna kring onlinekrav och begagnathandeln, men nu fortsätter det, lite lätt.

Igår publicerade vi tre nya filmer om Xbox One och dessutom den glada nyheten att vi kommer få ett headset med när vi köper konsolen. Detta tog bort lite av spelarnas aviga inställning till att #Microsoft valt att sätta konsolens filminspelningsfunktion bakom en betalvägg. Nu har storhönset Shuhei Yoshida förklarat att detta inte är fallet för Playstation 4, utan att filmfunktionen är tillgänglig för alla. Det betyder att du kan strömma och ladda upp spelfilmer efter eget behag. Du måste dock fortfarande betala för att få spela köpta spel online.

Tack till TheTriumpH för detta #nyhetstips!
Nej självklart är det inte några 200kr när spelet inte är nytt längre. Och nej det är olika om det är indie eller inte från humble bundle, men jag tänker då på spelen som är multiplatform för annars går det inte att jämföra. Men som jag skrev, köpen jag... 12/08 Billigaste till PS3 är 133kr om du skriver in dig på gratis VIP och avskriver dig efter 3 dagar. Även om skillnaden är 50% så är det långt ifrån 200kr som du påstod tidigare och med 50kr skillnad måste du ändå köpa massiva mängder spel för att kompenser... 12/08 Lite snabbkoll bara nu på priserna, billigaste jag hittade (om man har 9kr frakten från webhallen) så fanns det till pc därifrån för 108kr (inklusive frakt) medans billigaste till ps3 för 158 kr inklusive frakt. Det är nästan 50% mer. Ganska mycket allt... 12/08 Hitman Absolution som nytt till PC kostade 400kr och 500kr nytt till PS3. Men importerade du det kunde du få båda för under 350kr genom amazon om du orkade vänta 2 dagar extra efter release. Nu efteråt har man kunnat plocka upp Hitman på steamrea för... 12/08 Win 7 som har xp, ja vad det nu heter. Spelar många spel som kom innan win 7 utan problem. Ja deras reor är billiga, men väldigt ofta jag köper spel utanför rea och då är dom inte billigast (fast har iofs för mig det var där jag köpte hitman absolution... 10/08 "Du måste dock fortfarande betala för att få spela köpta spel online." Uh, så jag måste köpa spelet först, sen betala pengar för tillgång till internet, sen betala ytterligare pengar för att få spela över internet. Nä, blir nog ingen konsol för min del... 10/08 Förstår inte hur du resonerar överhuvudtaget. 10/08 Sa aldrig att mer krävande spel flyter bättre och därför är fel på optimeringen. GTA IV som var ett bra exempel kräver en quad core cpu och så länge som du inte har dåliga drivrutiner och diskar i din dator som gör att spelet får problem så flyter det... 10/08 När mer krävande spel inte laggar så är det fortfarande inte optimeringen det var fel på? Hum... du hör själv hur det låter? Jag kör på ps3 oxå, och det är ovanligt att du hittar billigare där än till pc. Gmg är väl inte mitt förstahandsval på att köpa... 10/08 Fungerar bra för alla som inte hade några flaskhalsar eller dåliga drivrutiner. Vanligt fel med GTA IV var en dåligt hårddisk som inte hade nog snabb accesstid för att läsa från disken vilket skapade fps drops. Det är inte så dyrt med spel till konsol... 10/08
Skicka en rättelse