Det är nu fritt fram att spela i bara mässingen.

#Microsoft har sedan maj försökt att reparera det något skakiga första intrycket från deras vision för Xbox One. Konsolen behöver inte längre vara ständigt ansluten till internet och till IGN bekräftar de nu att Kinect-sensorn inte behöver vara inkopplad.

– Konsolen kommer att fungera även om Kinect inte är inkopplad men du kommer [såklart] inte att kunna använda några av funktionerna som använder sensorn.

Kinect kommer dock att inkluderas med varje konsol som säljs men frågan är hur många som kommer att låta den ligga kvar i lådan. Detta kommer såklart också att påverka intresset från utvecklarna att lägga resurser på funktioner som kräver Kinect.

Tack till dahlbäckkrome för detta #nyhetstips!
Är det bara jag som är intresserad av funktionaliteten? 18/08 Du menar att dom skulle göra en $ony? 17/08 Nej, nej och sorry. Det är för sent att komma med några som helst deals nu. Alla broar sprängdes, pulvriserades och förintades i och med fiaskolanseringen och de sjuka begränsningarna. Det spelar ingen som helst roll att det mesta av idiotbesluten dragi... 16/08 Alltid online, hånfulla svar vid ifrågasättande, kan inte koppla ur kinect, nu kan man... De är inte så begåvade, så bli inte förvånad om det händer. Samma här. Jag kan tänka mig en xbox1 om kinecten skalas bort, för OM de skapar en sådan version så kan... 15/08 Lyssnar de på konsumenterna? Antar att du måste mena PS4 konsumenterna. Har microsoft gjort någon bra förbättring som inte PS4 redan hade första utannonserings dagen? Fan va tur att sony finns. Annars hade inte microsoft ändrat på en endaste liten detal... 14/08 Ok, när jag köpte min 360 som jag hade förut. Tvingade dom då på mig headset? För jag använde det inte. Nej det är inte lika dyrt som kinect, men det var fortfarande en grej som jag inte använde edit: Sen kan du inte veta innan du märker om det finns... 14/08 Får? Får betyder gratis vilket den verkligen inte är. Den ingår i priset vilket höjer priset och det är något många av oss stör sig på. För vi är många som vet att vi kommer aldrig använda oss av kinect. 14/08 Jag vände mig sjävklart till alla som lider av övervakningsparanoia. Så tänkte jag. 14/08 Amen tjena! Efter allt dom ändrat på Xboxet nu så är det lovande för köp, innan så tänkte jag verkligen köpa PS4 but I'm back to Xbox! :D 14/08 De borde döpt konsolen till "Xbox 180" med tanke på alla helomvändningar de gjort. SE 13/08
Skicka en rättelse