Efter många turer försöker de förklara sin vision hur spel kan delas mellan användare.

Microsoft hade en storslagen plan för hur spelare skulle kunna dela spel med varandra men kravet på en ständig uppkoppling fick många att se rött och visionen för Xbox One att revideras. På den officiella hemsidan försöker de, återigen, förklara hur den digitala speldelningen kommer att fungera och hur ett Xbox Live Gold-medlemskap gynnar hela familjen.

Spelen du köper på din konsol blir tillgängliga för alla som loggar in där med sitt konto, även om du själv inte är inloggad. Loggar du i på någon annans Xbox blir de spelbara även där, utan att det påverkar tillgängligheten på din hemkonsol. Skulle du köpa ett spel genom kompisens One aktiveras det även hemmavid.

ett gäng prototyper

Du kan också ställa in så att alla som använder din konsol drar nytta av ditt Gold-medlemskap, det vill säga multiplayerspelande och underhållningsappar såsom Netflix. Det följer också med om du besöker en vän som valt att inte betala för Xbox Live-medlemskapet.

Major Nelson går igenom den nya kontrollen

Tack till Zerox_no1, SwedishDemon för detta #nyhetstips!
Självklart, det vill väl alla företag, men de ändrade ju sin policy när de insåg att kunderna inte ville ha det de försökte kränga. De tog emot kritiken och ändrade sig, är det inte vad alla ville att de skulle göra? Vad sänder det för budskap till före... 14/08 14/08 Men kära du, är det inte en tabbe att påstå andra inte kan läsa när du själv påstår jag frågat dig saker, vilket jag inte har utom den enkla frågan huruvida du är naiv eller korkad. Alla tänker lika mycket på pengar. Det är ett faktum och det är svårt... 14/08 Lyssnar på sina kunder? Är du medveten om att Microsoft är ett företag som vill tjäna pengar precis som alla andra? 14/08 Skrev att dom beviserligen inte tänker LIKA mycket på pengar. DEt betyder INTE att dom INTE vill tjäna pengar. Vem är det som är korkad? Kan du inte läsa? Du frågade "tror du de gör PS4 i välgörenhetssyfte?" Jag svarade på din fråga, och det gör mig kor... 14/08 14/08 Hahaha är du naiv eller bara korkad? Det lutar åt det sistnämnda men jag lämnar alternativ 1 öppet för vänlighetens skull. Innan du klämmer ut en krokodiltår och tar i så blodkärlen spricker och frågar -" näää vadårå?" Råder jag dig att läsa igenom dina... 14/08 Idiotisk inställning till ett företag som bevisligen lyssnar på sina kunder och åtgärdar sina misstag. 14/08 Meh, ser inte Nelson att det är ett styrdon för Xbox 360. INTE en "Xbox one controller" som han hävdade i videon. 13/08 Haha, va? 13/08
Skicka en rättelse