Åsikterna kring Windows 8 går i sär och bland annat #Valves Gabe Newell har uttryckt sitt missnöje med operativsystemet. Den 18 oktober släpps Windows 8.1, en ny version som förhoppningsvis för #Microsoft kommer tysta kritikerna.

Den nya versionen gör att du kommer kunna ha fyra appar uppe samtidigt, men även att stödet för fler skärmar kommer förbättras. Även kosmetiska förändringar tillkommer och låter användarna använda samma bild på startskärm och skrivbordet. #Microsoft lovar även att vi som lever i det förgångna kommer finna bättre stöd för mus & tangentbord.

Om du redan sitter med Windows 8 kommer du via Windows Store kunna uppdatera gratis från och med den 18 oktober. Är du lite äventyrligt kan du även ladda ner en testversion av operativsystemet.

Vilket är så långt ifrån sanningen man kan komma, många minns inte, många är för små o.s.v. när T.ex. XP kom, Vet du hur mycket skrik det var om just Windows XP och hur horribelt dåligt det var? ( Ja dåligt var det också ) det tog dom 2 SP's innan störr... 18/08 Vad har det med att köpa ny dator att göra? Kör win7 tills det krävs att man uppgraderar operativsystemet. Plus att en stående regel är att undvika Microsofts varannat operativsystem, Millenium, Vista etc :) 18/08 Det som håller mig från att köpa en ny dator är att jag velar mellan Windows 8 och 7! Jag kan inte bestämma mig... Känns cpigt att gå tillbaka till 7an om 8an är fortsättningen på Directx 11 och det operativsystemet är snabbare än Windows 7... Gaaaah! 18/08 När försvann rätten att ha en egen åsikt om saker, utan att få en massa kommentarer? 17/08 Ge plats gott folk! Smakpolisen har anlänt. 17/08 Jo, jag tänkte först göra en parantes om det, men eftersom det är så begränsat och inte en del av OS:et i sig, så skippade jag den biten. Mitt utlägg handlade mest om min irritation på bristen av objektivitet och bristen på kunskap när man bildar sig... 17/08 Jag har kört Windows 8 länge nu, och bara först i början hade jag svårt att vänja mig vid det nya Metro. Nu är det lugnt, Windows 8 är bättre på alla sätt, även om en del saker sticker ut. I Metro, du kan högerklicka på en icon och lägga till den på akt... 17/08 Med Samsung Galaxy Note telefon och surfplatta kan du ha flera program igång samtidigt sida vid sida och jobba med båda som med Windows. Vilka program det funkar med är begränsat men det funkar! :D 17/08 Nej nej...gäsp på dig. 17/08 Gäsp 17/08
Skicka en rättelse