Skräckspelet #Amnesia: A Machine for Pigs utvecklas av #Thechineseroom som tidigare har knåpat ihop vackra och poetiska #Dear Esther. Men klivet till de kusliga äventyret har inte varit helt problemfritt, och förra sommaren försenades spelet. Först nu, ungefär ett år senare, får vi ett konkret släppdatum.

Den 10 september kommer det nedladdningsbara spelet till olika digitala butiker. Om man förbokar via GOG kostar det en hundralapp (16 dollar).

Det här blir kul. Dags att raka nackhåren så de inte hoppar ur och tar hårsäckarna med sig... Go Frictional go! 19/08 Första reaktionen: JAAAA äntligen!! Andra reaktionen: NEEEJ nu kommer jag gråta mig till sömns i fosterställning i 3 månader igen... 19/08 Är väl medveten om att förhandsbokningar så kort innan spelar mindre roll men det gör heller ingen skada till företag som dessa. Det är en bra stor skillnad på att förboka cod 52 och amnesia 2 och skulle det trots allt inte vara det bästa spelet i värld... 18/08 Det är stor skillnad på att förhandsboka och att kickstarta något. När du förhandsbokar vet du att det är ett spel som kommer att komma ut, vilket du inte gör med en kickstart, där finansierar du själv ett koncept, förhandsbokar du slänger du onödiga... 18/08 Nej detta är inte fel, samtidigt som du kanske tycker att alla ni som total vägrar förbokningar är smarta så är ni även med och bidrar till att färre titlar får en chans i indie-scenen/kickstarter pga den överdrivna pessimismen. Frictional Games har bev... 18/08 Hoppas det blir allt än Amnesia: The Dark Descent: på tok för scriptat för att vara skrämmande. Men så har jag inte spelat om det sedan några dagar efter release, de kanske har släppt en patch? Jag har hur som helst förbokat. 17/08 Jag känner mig kränkt å grisarnas vägnar, men det går över. Hit med spelet nu! 17/08 Låter nice 17/08 Inga jobbiga tankar?!!? Jag gick inte ut från mitt rum efter att jag spelat det när jag var ensam hemma (det var nämligen mörkt och jag hörde ljud där utifrån, inte fan tänkte jag på att katten var inne)... 17/08 Haha! Jag kommer köpa det till 100% Men jag kommer aldrig spela det! So f***ing scary.. 17/08
Skicka en rättelse