Företaget DFC Intelligence, som inriktar sig på analys och efterforskning, rapporterar att det går riktigt bra för #Guild Wars 2. Under de första nio månaderna har spelet sålt i tre miljoner exemplar, vilket innebär att det är det snabbast säljande mmo-spelet någonsin här i väst. Dessa siffror kan ökas på avsevärt när spelet väl lanseras i Kina.

Guild Wars 2 är ett mmo-spel utan månadsavgifter, som Petter Mårtensson gav full pott i sin recension. Vill du testa spelet för att själv se varför det säljer så bra, kan du göra det helt gratis mellan 23-25 augusti. Och då registrerar du dig här.

Källa: Psgamesn

Tack till v1ctory för detta #nyhetstips!
Kanske både såldes snabbast, men det var ett av de spel jag slutade spela snabbast också. 3 dagar, med ett en-dags försök att pröva igen. 19/08 Började nyligen spela det vid sidan, och tycker det har ett reiktigt bra stridssystem, samt gillar verkligen att man kan fara vat som helst i världen och ändå få motstånd, så att man inte måste hålla sig till 3 areor enbart. Blev ocksås tälld av att det... 19/08 Deras totala svek mot rollspelscommunityn fick mig att överge GW2. Det är tillräckligt mycket motvind i spel som öppet stödjer det (så som WoW). För det första måste det finnas officiella RP-servrar så att rollspelare och andra inte stör varandra (det... 18/08 Allt är att överdriva. Hög-lvl fractals och framförallt pvp är per definition inte lätt. Ett par dungeonpaths är också en aning kniviga. Men det är jämställdheten i PvP som gör den spelformen både svår och intressant i min mening. Vetskapen om att du... 18/08 Spelar det & gillar det.. snart har jag en lvl 80 av alla proffesions, inte det enda spel jag spelar men är säkert inne nån timme varje dag! wvw är riktigt nice, när man inte blir krossad av de största servrarna! 18/08 Allt är för jämställt och lätt. 18/08 Inte rört spelet två veckor efter launch. Var verkligen inte vad jag förväntade mig vid max level. 18/08 jag gillar det. + att det ä är sjukt snyggt 18/08 Köpte det men slutade p.g.a repetitionerna överallt. Samma skit, samma "random" events...sigh. 18/08 Är extremperiodare när det gäller GW2, spelar väldigt mycket under ett par veckor typ, sen tröttnat jag och spelar inte alls i ett par månader, sen kommer suget igen. Nästan 500 timmar har det iaf blivit sedan launch så bortkastade pengar var det absolu... 17/08
Skicka en rättelse