#Hearthstone: Heroes of Warcraft är Blizzards kommande spel där bekanta hjältar och klasser från Warcraft-universumet kämpar mot varandra till döden – med sina kortlekar. Det digitala kortspelet är free-to-play och har nu trätt in i den stängda beta-perioden. Den första vågen av inbjudningar har skickats ut till ett urval pressfolk, de som driver fan-sidor och spelare som registrerat intresse via sina Battle.net-konton.

Intressant att notera är att det inte finns några NDA-restriktioner – tvärtom uppmuntrar #Blizzard folk att publicera skärmdumpar, livestreama och berätta för allt och alla vad de tycker om spelet. Men de vill också att vi ska notera att det trots allt är beta och inte en färdig produkt.

För att skåda hur Hearthstone ser ut kan man kolla på filmerna i vårt arkiv. Klicka här!

Maw, nu får dom snart ta att ge mig en beta-nyckel innan jag tröttnar efter alla timmar man kollat på streams, läst kort, och surfat wikis. 04/09 I thought I was the only one :') Seriöst dock, ge oss Eldstadssten nu! 26/08 Som jag har längtat efter detta spel. Har börjat lira lite wow igen bara för att få lite nostalgi trips tills hearthstone släpps=) 19/08 "Smått dåligt" Hurså? Jag har kollat på ganska mycket strömmar av spelet, tycker det ser helmysigt ut. Väntar ivrigt på en beta invit (Blizzard snälla välsigna mig) 19/08 Får se om det är lika kul som Scrolls, tittade lite grann på stream men såg mest bara flashiga effekter och inte så mycket gameplay. Vill skapa min egen uppfattning. 19/08 Mycket betor på hösten... 19/08 Man kan ju dock inte säga att de nånsin har direkt påstått att de lagt stora pengar på spelet heller. Alla vet att det inte är något AAA-spel. Jag blir dock överaskad om det blir en hit. Jag tror inte att gamla WoWisar helt plötsligt börjar spela kort. 19/08 Tittat en del på när Day9 och TotalBiscuit spelar och blivit väldigt sugen. Hjälper ju inte att de varit helt lyriska över spelet också. Men ja, det kräver väl en kortspelsentusiast för att förstå. 19/08 Så sjukt misstänksam, tror du verkligen att blizzard behöver tjäna snabba cash? De är inte direkt kända för snabba cash utan mycket cash över lång tidsperiod. Det gör spelet för att det tycker det är kul koncept som de alltid velat göra. 19/08 Inte en som spelat TCG spel alls, pokemon som liten men då jävlades man mest bara. Ser väldigt intressant ut :) 19/08
Skicka en rättelse