Förra veckan skrev vi om John Patrik Lowrie, som i kommentarerna till sin blogg slängde ur sig att #Valve inte jobbar på en uppföljare till #Half-Life 2. Nu har han tagit ut sitt uttalande och skrivit ett nytt.

"Mina kommenterar verkade bara skapa en massa förvirring och när jag försökte minimera förvirringen blev det fel och jag skapade ännu mer förvirring. Det som är viktigt att veta är att röstskådespelare är de sista som får reda på någonting", skriver han och fortsätter.

"Vad jag försökte säga förut (och misslyckades med) är att, vad än Gabe Newell har att säga om projektet, det är den bästa informationen ni kommer få. Han äger företaget och vet vad som händer"

Vi här på FZ tror att #Half-Life 3 kommer ungefär samtidigt som Chtuhlus uppvaknande och att förseningen av spelet beror på att #Valve letar efter staden R'lyeh. Men det är bara en vild gissning, vilket är det enda någon av oss kan göra.

Tack till GuldlocK för detta #nyhetstips!
GTA kom 1997, Half-life kom 1998... 20/08 lol, wtf :P 20/08 Är inte innebörden av ett projekt även att det ska ha ett någorlunda bestämt början och slut. Detta verkar ju vara något de misslyckas kapitalt med. Aja, vem bryr sig. I slutändan kommer vi ligga på marken med öppna munnar medan Gabe skakar på brösten... 20/08 Han har ingen som helst aning om vad som händer. Det är det enda vi vet. Jag tror ingen har någon som helst aning. 20/08 För att folk tycker om spelen ? och gärna vill ha en uppföljare ? Väntade i sex år på förra spelet, nu är väntan betydligt mycket längre. Förmodligen lär du få vänta tills då på ett left for dead med en grovt uppdaterad, alternativt ny motor också. Tråk... 20/08 Peter Griffin!!!! 20/08 "Vad jag försökte säga förut (och misslyckades med) är att, vad än Gabe Newell har att säga om projektet, det är den bästa informationen ni kommer få. Han äger företaget och vet vad som händer". Nyckelord i citatet, "projektet", alltså inte "spelet",... 20/08 Hur orkar folk bry sig? finns mängder med andra bra spel som kommer , ser mer fram emot nästa Left 4 Dead. 20/08 Rykte: Ett spelföretag någonstans utvecklar någonting för release någongång. Eller ännu bättre: Utvecklingschock då ett företag gör ett spel - releaseattack när som helst! Spelarna: "Jag har aldrig varit med om något värre!" Flickvännen: "Mitt liv är... 20/08 Hahaha, gillar hur det går upp och ner sådär. Först ett rykte om att de inte utvecklar Half-Life 3, sedan ett rykte om att de kanske utvecklar det. :D Alltså precis som förrut, ingen har den jävlaste aning! 20/08
Skicka en rättelse