#Sony och #Ubisoft har avslöjat ett samarbete som ska mynna ut i en film baserad på kommande stortiteln #Watch Dogs. Att göra filmer och serier på spel, och i vissa fall integrera dem med varandra, är en pågående trend. Steven Spielberg ska göra en tv-serie av Halo och #Quantum Break har någon form av serie inbakad i själva spelet. Mmo-spelet #Defiance kör en tv-serie parallellt med händelser i spelet.

Det dröjer säkert en stund innan vi får se Watch Dogs-filmen, men redan nu kan vi spana in den nya trailern (från spelet) som visades upp under Sonys Gamescom-konferens.

oh herregud nu falling skies är ju katastrof. 26/08 så länge han håller sig långt irån det han gjorde i terra nova och falling skies är jag nöjd, jag är ju en sån där grottmänniska som vill ha 70% action och 30% karaktärbyggande, inte 30% action xD 25/08 Så du menar att Saving Private Ryan fick man följa en hel familj hela tiden? Spielbergs filmer är extremt bra tycker jag och om Spielberg gör något kan man förvänta sig väldigt mycket Drama och så. 25/08 Jag tror det när jag ser det... Bioshock filmen var sjukt lovande en gång i tiden. Skulle skrivas av Gladiator/Aviator författaren och regisseras av Gore Verbinski. Sedan backade studio för de ville inte lägga 160 miljoner. Då drog regissör sig ur osv. 23/08 Jag väntar fortfarande på shadow of the colossus filmen..... 21/08 ja men dom senaste resident evil filmerna var ju skitbra :D å alone in the dark är ju en klassiker i stil med citizen kane xD 21/08 Ja, tyvärr är det få spel som blivit bra film. :/ 21/08 @1:33 "Now it is time to wig up". Count me and my peruk in, säger jag bara 21/08 spielberg + halo, allt jag kan tänka på är att han kommer att på något sett få in en familj som man kommer få följa till största delen i serien =_= 21/08 Snacka inte skit om postal ;) . Nej men min åsikt är som så att filmer gjorda på spel oftast inte är mycket att hänga i julgranen. Visst på senare år verkar det bara bli bättre, men jag väljer ändock att inte ha några stora förhoppningar så man slipper... 21/08
Skicka en rättelse