Rambo-utgivaren behöver din mus, ditt tangentbord och dina pengar.

De två första Terminator-filmerna är på väg att bli spel igen. #Rambo-utgivaren #Reef Entertainment har säkrat rättigheterna att göra videovåld av de två första rullarna i serien, där en viss Arnold Schwarzenegger gjorde formidabla insatser som ond och god mördarmaskin från framtiden.

Reef låter oss sväva i ovisshet om det mesta – plattformar, utseende, releaseperiod, genre. Men vi vågar väl tro att det handlar om action, och ska vi tro en anonym talesperson från företaget kommer de göra sitt yttersta för att göra filmerna rättvisa.

Det är en fantastisk möjlighet och ett lika stort ansvar att skapa ett spel som gör filmerna rättvisa. Vi granskar alla aspekter och influenser som bygger på Terminator och Terminator 2: Judgment Day. Vi har inlett vår resa och använder allt tillgängligt material för att skapa ett högkvalitativt, autentiskt och underhållande Terminator-spel.

Nästan oavsett hur det går med utvecklingen har Terminators goda chanser att göra bättre ifrån sig än 2009 års #Terminator Salvation, som bidrog till att sänka #Grin och därtill örfilades av @12 Calle med 1/5 i betyg. Aj.

Skicka en rättelse